Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'chromium'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • General Discussion
    • Community Announcements
    • Evernote General Discussions
    • Evernote Integrations
    • Evernote Betas
    • Evernote API Discussion
  • FAQ's: Best Answers
    • FAQ's: Best Answers
  • Possible Bugs/Technical Issues
    • General Technical Issues
    • Evernote Business
    • Evernote for Android
    • Evernote for iOS
    • Evernote for Mac
    • Evernote for Windows
    • Web Client
    • Evernote Product Suite
  • Product Feedback/Feature Requests
    • General Feature Requests
    • Evernote Business
    • Evernote for Android
    • Evernote for iOS
    • Evernote for Mac
    • Evernote for Windows
    • Evernote Web Client
    • Evernote Product Suite
  • International Forums
    • Japanese Discussions
    • Brazilian Portuguese Discussions
    • Discussions in Spanish
    • Korean Discussions
    • Traditional Chinese Discussions
  • Evernote Forum Archives

Blogs

There are no results to display.

There are no results to display.

Categories

There are no results to display.

There are no results to display.


Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


Subscription

Found 4 results

  1. I'm using the Chromium browser, Version 64.0.3282.167 (Official Build) Built on Ubuntu , running on Ubuntu 17.10 (64-bit). Since yesterday, when I use the Evernote Web Clipper ( version 6.13.2 ) to save a screenshot, the image is just black. I just tested saving a screenshot using Web Clipper on Firefox 59.0 - Mozilla Firefox for Ubuntu - canonical 1.0. That works fine - the screenshot is as expected. I'll reinstall Web Clipper in Chromium and see if that makes any difference.
  2. Sometimes I found myself in this case: or What about temporally or persistent moving the buttons?
  3. I'm using the Clipper extension on both Chrome and Chromium... but for some reason the "syncing" notification never terminates. Usually I just click somewhere on the page and it goes away. Even though it never completes, the clip does show up in my account... Not sure why this is happening... I'm always wondering whether I've terminated the sync prematurely, but for the most part, things work out. Sometimes uninstalling and reinstalling helps, but only for a short while. What's up here? Am I the only one seeing this?
  4. The Evernote web clipper has ceased to function in either FIrefox or Chrome browsers, latest versions. Both hang on login and appear not to connect. Retry simply calls up the login bubble again.
×
×
  • Create New...