Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'authenticate'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Calendars

There are no results to display.

There are no results to display.

Forums

  • General Discussion
    • Community Announcements
    • Evernote General Discussions
    • Evernote Integrations
    • Evernote Betas
    • Evernote API Discussion
  • FAQ's: Best Answers
    • FAQ's: Best Answers
  • Possible Bugs/Technical Issues
    • General Technical Issues
    • Evernote Business
    • Evernote for Android
    • Evernote for iOS
    • Evernote for Mac
    • Evernote for Windows
    • Web Client
    • Evernote Product Suite
  • Product Feedback/Feature Requests
    • General Feature Requests
    • Evernote Business
    • Evernote for Android
    • Evernote for iOS
    • Evernote for Mac
    • Evernote for Windows
    • Evernote Web Client
    • Evernote Product Suite
  • Evernote Forum Archives
    • Using Evernote
    • General Discussion Archive
    • Product Archives
  • Web Clipper***
  • International Forums
    • Japanese Discussions
    • Brazilian Portuguese Discussions
    • Discussions in Spanish
    • Korean Discussions
    • Traditional Chinese Discussions

Blogs

There are no results to display.

There are no results to display.

Categories

There are no results to display.

There are no results to display.


Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


Subscription

Found 2 results

  1. Hi Guys! I am having a problem with authentication and syncronization of my Evernote. When I run my Evernote, it cannot authenticate. It means it cannot syncronize my data. I reinstalled Evernote and nothing happened:( I attach part of the log: Evernote for Windows 4.6.6.8360 (268868) PublicOS: Windows 6.1.7601 Service Pack 1User: xxxMemory: 70.9MBCreated: 2013/05/28 11:49:40---Bootstrap info: loadedDatabase<bootstrap_info><profile name="Evernote"><settings account_email_domain="m.evernote.com" enable_facebook_sharing="1" enable_gift_subscriptions="1" enable_linkedin_sharing="1" enable_shared_notebooks="1" enable_single_notesharing="1" enable_sponsored_accounts="1" enable_support_tickets="1" enable_twitter_sharing="1" marketing_url="http://evernote.com" service_host="www.evernote.com" support_url="https://evernote.com/contact/support/"/></profile></bootstrap_info>--- Log opened on 2013/05/28 11:10:12 (UTC+2:00) 11:10:13 [4792] Command line: "C:\Program Files\Evernote\Evernote\Evernote.exe" 11:10:13 [4792] Client info: Evernote Windows/268868; Windows/6.1.7601 Service Pack 1;11:10:14 [4792] Bootstrap info: Evernote (loadedLastUsed)11:10:18 [4792] Bootstrap info: Evernote (loadedDatabase)11:10:19 [4792] Opened database: C:\Users\xxx\AppData\Local\Evernote\Evernote\Databases\xxx.exb (230MB Fixed)11:24:47 [5592] 0% Authenticating user "xxx"11:31:39 [3428] AutoUpdate: checking for update at: http://update.evernote.com/public/ENWin4/update.xml11:31:39 [3428] Received status code 200 when accessing URL http://update.evernote.com/public/ENWin4/update.xml11:31:39 [3428] AutoUpdate: no update found, remote revision is the same as the local revision (268868)11:31:40 [3428] Received status code 200 when accessing URL http://update.evernote.com/public/ENWin4/ReleaseNotes_4.6.6.8360_en-us.html11:31:40 [3428] AutoUpdate: checking for update at: http://update.evernote.com/prerelease/ENWin11/update.xml11:31:41 [3428] Received status code 200 when accessing URL http://update.evernote.com/prerelease/ENWin11/update.xml11:31:41 [3428] AutoUpdate: no update found, remote revision is 268853, local revision is 268868 Log opened on 2013/05/28 11:39:03 (UTC+2:00) 11:39:03 [4656] Command line: "C:\Program Files\Evernote\Evernote\Evernote.exe"11:39:03 [4656] Client info: Evernote Windows/268868; Windows/6.1.7601 Service Pack 1;11:39:03 [4656] Bootstrap info: Evernote (loadedLastUsed)11:39:05 [4656] Bootstrap info: Evernote (loadedDatabase)11:39:05 [4656] Opened database: C:\Users\xxx\AppData\Local\Evernote\Evernote\Databases\xxx.exb (230MB Fixed)11:39:13 [2336] 0% Authenticating user "xxx" Thanks for your help in advance! Best regards, Olek
  2. Hello - I changed my password using the web interfact and so I have to re-authenticate on my Android. After entering the new password the device just spins with a "Authenticating..." dialog box. It sat on that screen for 15 minutes, so I tried again and same thing. Any ideas?
×
×
  • Create New...