Jump to content

Search the Community

Showing results for tags '5to3'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Calendars

There are no results to display.

There are no results to display.

Forums

  • General Discussion
    • Community Announcements
    • Evernote General Discussions
    • Evernote Integrations
    • Evernote Betas
    • Evernote API Discussion
  • FAQ's: Best Answers
    • FAQ's: Best Answers
  • Possible Bugs/Technical Issues
    • General Technical Issues
    • Evernote Business
    • Evernote for Android
    • Evernote for iOS
    • Evernote for Mac
    • Evernote for Windows
    • Web Client
    • Evernote Product Suite
  • Product Feedback/Feature Requests
    • General Feature Requests
    • Evernote Business Requests
    • Evernote for Android Requests
    • Evernote for iOS Requests
    • Evernote for Mac Requests
    • Evernote for Windows Requests
    • Evernote Web Client Requests
    • Evernote Product Suite Requests
  • Evernote Forum Archives
    • Using Evernote
    • General Discussion Archive
    • Product Archives
  • Web Clipper***
  • International Forums
    • Japanese Discussions
    • Brazilian Portuguese Discussions
    • Discussions in Spanish
    • Korean Discussions
    • Traditional Chinese Discussions

Blogs

There are no results to display.

There are no results to display.

Categories

There are no results to display.

There are no results to display.


Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


Subscription

Found 1 result

  1. Everything was going fine. I gave v5 the boot soon after its release and lived happily on my Mac Pro with v3 (excellent for GTD workflow). All was fine until I hit update all in my Mac app store and to my horror v3 was upgraded to v5. Every time I remove v5 and reinstall v3 it gets hung up on downloading my sync data. The app never works. Here's what I have at my disposal: - a time machine backup of my v3 .bom and .plist files for evernote - a macbook air running v3 working just fine Can the forum help me put the pieces back together so I can live happily ever after with v3 once more on my Mac Pro? PS - I'm not interested in being sold on the "merits" of v5.
×
×
  • Create New...