Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'bug'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Calendars

There are no results to display.

There are no results to display.

Forums

  • General Discussion
    • Community Announcements
    • Evernote General Discussions
    • Evernote Integrations
    • Evernote Betas
    • Evernote API Discussion
  • FAQ's: Best Answers
    • FAQ's: Best Answers
  • Possible Bugs/Technical Issues
    • General Technical Issues
    • Evernote Business
    • Evernote for Android
    • Evernote for iOS
    • Evernote for Mac
    • Evernote for Windows
    • Web Client
    • Evernote Product Suite
  • Product Feedback/Feature Requests
    • General Feature Requests
    • Evernote Business
    • Evernote for Android
    • Evernote for iOS
    • Evernote for Mac
    • Evernote for Windows
    • Evernote Web Client
    • Evernote Product Suite
  • Evernote Forum Archives
    • Using Evernote
    • General Discussion Archive
    • Product Archives
  • Web Clipper***
  • International Forums
    • Japanese Discussions
    • Brazilian Portuguese Discussions
    • Discussions in Spanish
    • Korean Discussions
    • Traditional Chinese Discussions

Blogs

There are no results to display.

There are no results to display.

Categories

There are no results to display.

There are no results to display.


Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


Subscription

Found 761 results

  1. The just released update ver 5.0.3 is not functional, as noted by others in this forum. I had to delete and install a prior version to get any functionality back. BEWARE!
  2. I've run into several (usually minor) bugs in the interface that I wanted to bring to your attention. I scanned the section and didn't see any of these mentioned previously. For reference, my platform is: Win 7 64 bit Evernote 4.6.1.7860 The specific issues are: Moving Tags With Children Start with tags A, B, C, and D. Tag A has subtags A1, A2, and A3, Tag B has subtags B1, B2, B3 and Tag C has subtags C1, C2, and C3. If you drag A onto D, the subtags are moved properly (stay as subtags). If you click on A, ctrl-click B (to highlight both), and drag to D, subtags are moved correctly. However, if you click on A, shift-click on B, then drag the highlight to D, the children of A (A1, A2, and A3) do not remain children of A. Instead, they become children of D. Similarly if you select A, shift-select C (also including , then drag to D, the children of A and B are both "lost" and become children of D. My interpretation is that the the shift-click is selecting all items between A and C -- including children -- and moves them. The interface should only affect tags at the *current level* in the hierarchy and trigger a move on them. [*]Removing Tags When you mouse-over a tags, it shows an (X) on the right end of the tag. This implies that clicking the X (or perhaps the tag entire) should remove the tag. It does not. As a fall-back, you can right click on visible tags and select the "remove" option. However, tags that are not normally visible on the screen (that can only be accessed using the down arrows) do not respond to a right click and cannot be removed this way. I'm aware that you can go the long way around with a Ctrl-Alt-T but tag behavior should be standardized. [*]Adding Tags Create a new note. Click on the "Click to add tag..." area. Add a tag and press enter. The tag is added and your cursor is placed in the region to add a new tag. Repeat this process until the area is full. The last time you hit enter, there is no space for a new tag, but it automatically pops up the "Add tags" window. This is a continuation of the previous behavior. However, if you hit enter from the add tags window, the window doesn't pop back up. This strikes me as inconsistent behavior if I'm expecting to type a tag, hit enter, and type a new tag. The precise length of a tag (i.e. whether or not it causes the UI to run out of space) shouldn't change the UI behavior. One alternative is to prevent the tag-chainning behavior in the regular UI. This won't reduce the power of the UI since multiple tags can be entered if they're separated by a comma.
  3. I am an Italian user and i install Evernote Beta 5 on my Mac but it look like freeze when i click on Atlas. I attach a screenshot of this
  4. Say I have a window shot of the Keyboard preferences, Skitch automatically calls it "Keyboard.png" (good) and because of have "unique file names turned on, uploads it to my SFTP site as "Keyboard_16824C4B.png" (good) but then it copies the following url: "http://mysite.com/im...s/Keyboard.png" (bad) It should be "http://mysite.com/im...d_16824C4B.png"
  5. Evernote 5.0.3 can't download and upload notes on Mac Leopard 10.6.8.
  6. When exporting a URL link the ampersand gets html formatted. It is correct to format the text of the link but not the very URL. I expected "http://www.example.com/page.aspx?a=1&b=2" but got "http://www.example.com/page.aspx?a=1&b=2" How to reproduce: Evernote Mac V.5.0.0 (400524) Create a note with a link like <a href="http://www.example.c...b=2">MyLink</a> with command-K. It looks ok. Now export the note. The result is: <?xml version="1.0" encoding="UTF-8"?> <!DOCTYPE en-export SYSTEM "http://xml.evernote....e-export2.dtd"> <en-export export-date="20121212T151759Z" application="Evernote" version="Evernote Mac 5.0.0 (400524)"> <note><title>Failing link export</title><content><![CDATA[<?xml version=1.0" encoding="UTF-8" standalone="no"?> <!DOCTYPE en-note SYSTEM "http://xml.evernote....pub/enml2.dtd"> <en-note style="word-wrap: break-word; -webkit-nbsp-mode: space; -webkit-line-break: after-white-space;"> <a href="http://www.example.com/page.aspx?a=1&b=2">MyLink</a><br/> </en-note> ]]></content><created>20121212T151559Z</created><updated>20121212T151719Z</updated><note-attributes><latitude>57.700892442</latitude><longitude>11.959295829</longitude><altitude>0</altitude><author>LosManos</author></note-attributes></note> </en-export> The very link above is italic an bold. (I fixed a similar bug in a project of my own Yesterday.) Fixing it might be harder - switching & to & messes up the XML compliance.
  7. This is what I am talking about: http://f.cl.ly/items/0s2V2p391R0F2Q2L471y/Sk
  8. Hello, I use Evernote on my desktop, the web version, and the iPhone app. I hadn't used Evernote in a few weeks. I opened the iPhone app and searched for a tag that I know is there. It didn't find the note I was looking for. I tried a few more tags. They didn't work either. Then I tried the desktop version and it doesn't work either. I just get a message saying "no notes were found". My complete tag list is still there, and you can see how many times the tags are used, but the mapping of tags to the notes seems to be missing on some of the notes, like the tags have just disappeared from the notes. Meanwhile, the web version is just fine, and still seems to have the tags intact. While I was troubleshooting this with both the desktop and web app open, I got a message saying synchronization was complete, and after that, when I clicked on the tag I was using as an example, the note I was looking for came up in the list, but the note itself still doesn't seem to have tags on it, and in fact I can't even figure out where in the desktop app I am supposed to be able to add tags! Dragging and dropping from the list to the note does nothing. I have screenshots of all this, if it helps. What the hell?!
  9. Hi, I'm using Skitch 1.0.10 and a SFTP upload. I've switched my website to HTTPS only, and updated the Custom URL. But now, when I upload, it makes an error: Posted file is not appearing where it should. Please check your "Base URL" setting But the file have been successfully uploaded, and it's available at the url. Thanks for this great app!
  10. AfterIndent.tiffbeforeIndent.tiff I attached two small photos of my indention problem. Not sure if this is a bug but the indention for check lists shift the items to the next line. Not sure if this a bug or if its simply not possible to indent check list items. Thanks and LOVING the EN5!! It's awesome! So much easier to navigate and use. Kurt
  11. I'm not sure whether it has already been reported / fixed, but searching in this forum didn't give me any results. When editing a note in Evernote for Android 3.5.3, it underlines the current line. However, when you save that note at that point, that markup is saved in the note.
  12. Hi, I've updated evernote yesterday to Version 5.0.0 from the mac appstore and since making a screenshot makes evernote crash. This is what I exactly do: - select clip window or rectangle or fullscreen from evernot top bar widget - do the screenshot - the new note with the screenshot appears but is totally unreactive - I go back to another app - I choose the main window of evernote (by right clicking the dock icon and selecting "evernote" window) - It reappears but then crashes quasi automatically. I join an OSX stack trace as it might help you. I've been able to reproduce the crash 5 times by always doing the same operations. Thanks for fixing that and btw I love the new version (except that crash ) evernote stack trace.txt
  13. I am seeing frustrating behavior with the Android version of Evernote on my Nexus 7 where text that I am entering is being automatically underlined. It seems to particularly happen when creating check box items. I notice that as I am typing the underline button on the toolbar at the bottom of the screen is flashing each time that I tap a key. I am seeing this behavior with both the stock Android keyboard as well as with Thumb keyboard. The bug is really causing a problem with creating notes on my Nexus 7.
  14. I've discovered a bug after upgrading to 5.0.1 (400591). When attempting to create a child tag by dragging and dropping an existing tag onto another in the tag view the resulting child tag disappears. The tag still exists in the program and is searchable, but does not appear in any of the tag lists (tag view or tag tree in side bar). If you search for the tag in tag view it simply highlights the parent tag, but you cannot select the child tag. After restarting Evernote the child tag reappears, but obviously there is a bug in the code where it refreshes the tag lists.
  15. Ok, this one annoys me a little bit: Open a note (either in EN or a standalone window). Paste an image into the note. Observe that the image is inserted 1:1 - i.e. not scaled to fit the note's width, if larger, that is. If you however change the note's title, the image is scaled to fit (which is what I expected in the first place - consistent behavior between first time paste and following operations). Or what?
  16. If a note has created time or updated time equal to 00:00 (as local time), the "created time" or "updated time" field becomes empty in Evernote Windows. [fig. http://ppt.cc/Bc9S] Also, if a note with created time or updated time dated 06/30 in GMT but dated 07/01 locally, it shows 06/31 instead of 07/01 in the preview field. XML (enex) for test. Use time zone GMT+8: <?xml version="1.0" encoding="UTF-8"?> <!DOCTYPE en-export SYSTEM "http://xml.evernote.com/pub/evernote-export.dtd"> <en-export export-date="20120701T103739Z" application="Evernote/Windows" version="4.x"> <note><title>未命名記事</title><content><![CDATA[<?xml version="1.0" encoding="UTF-8"?> <!DOCTYPE en-note SYSTEM "http://xml.evernote.com/pub/enml2.dtd"> <en-note style="word-wrap: break-word; -webkit-nbsp-mode: space; -webkit-line-break: after-white-space;"/>]]></content><created>20120630T160000Z</created><updated>20120701T160000Z</updated></note></en-export>
  17. I have the new 5.0 Evernote for Mac and there is a bug that is absolutely maddening to me. When I am in a note and I hit "command-f" to "find within the note itself" it works fine. Focus is brought to the search/find box and I can type a phrase and the search will happen. I can keep hitting enter to go to the next place within the actual note that the search phrase is found. Now - If I have found the proper spot in my note by searching and I click within the note itself to type, copy, paste, scroll, review, etc....the search/find box looses focus (as one would expect). Here is where things go terribly wrong. Now if I want to search again for another phrase and I hit "command-f" nothing happens! I am still in the note. Focus will not return to the search/find box. I have to manually click on the search/find box to re-search. This is something that has changed with the 5.0 version. Previously whenever you hit command-f it would immediately return focus to the find/search box no matter what. This functionality is something I use quite frequently as I have huge notes for studying and frequently bounce around within a specific note. Can this be fixed?
  18. If you highlight text and attempt to scroll down in the note editor by dragging past the bottom of the page, the note scrolls up very very slowly. I would expect it to scroll about as fast as you would if you dragging down to select text in a Mail.app email, for instance. I'm using Evernote 5.0 for Mac, but I haven't noticed if this was an error previously. The only reference I found in the forums recently is a mention as being fixed in the Evernote 5.0 for Mac Public Beta 2 post so maybe this is a regression.
  19. During the upgrade from 4 to 5 on my macbook. Many of my existing notes where damaged. It seems like bold text is not converted correctly. In the place of bold text I see a string of AAAAA's that look like scrabble squares. This is more than a little frustrating to me.
  20. First, I want to say that I like the new 5.0 Mac version. I particularly appreciate the Simplify Formatting feature. I often capture web pages that the web clipper or Clearly can't capture, and trying to edit a page with all the hidden formatting was frustrating. Thank you for adding this. I have come across a minor annoyance that I thought I would pass on. This may or may not be a bug, but it seems not to be the right way to do things. This happens with any field that can be edited in the note info panel. I'm using Version 5.0.0 (400524) running on new (mid-2012) Macbook Air running OS X 10.8.2 (12C3006). To reproduce: 1. Select a note. 2. Click the "i" icon in the upper right corner to reveal the note information. 3. Click in the URL field (for example) and add a URL 4. Click a new note in the note list. 5. Click the "i" icon to bring up the note information panel. 6. Click in the URL field At this point, the information panel will fade away. You cannot type in the URL field. To solve this problem, before I click on a new note (step 4), I click in the body of the current note to make the information panel disappear. If I then click on a new note, the "i", then in the URL field, the panel will remain visible and I can add a URL. It seems that it should be possible to click a new note while the info panel is visible, bring up the info panel of that new note, and click in a field to edit it without the panel disappearing and having to click the information button a second time. Thanks.
  21. When I'm using EN5 beta, and the autocorrect fixes a word, that line's font is changed to the default note font. For example, I'm using Helvetica Light which is a non-default font typeface. When I have a word autocorrected, it switches that line font from Helvetica Light to Helvetica Normal. Not sure if this existed in EN4 or not, trying some new fonts recently in EN5.
  22. I reported a bug with searching function in Chinese language before. And I have upgraded to Evernote 5 beta for Mac today. I found the bug is still there. So I recorded a screencast to show that: https://dl.dropbox.com/u/19974230/Evernote5%20Mac%20bug.mov It works fine in iOS, android, Web versions. Thank you.
  23. I'm having trouble with the Chrome web clipper extension. It suddenly stopped syncing a few days ago. I can click the button, save the page or article, but after that the little yellow square with the number stays there. When I hover my mouse over the icon it says "Uploading Unsaved Clips" but they never make it to the web or desktop versions of evernote. I've seen post in the forums about this issue for Firefox but I couldn't find one for Chrome. How can I get my productivity back?
  24. Installed 4.3 release on Android, found this annoying bug: In note view, whenever top/botton menu bars hide themselves when the screen is touched, the top menu bar (green with evernote logo) leaves a persistant horizontal line. Please look into it.
  25. Hello. I see that you have some errors in the locale/langage codes in both Evernote Web Clipper and Clearly, these are the ones I've found so far: Evernote Web Clipper Norwegian locale - listed as no-NO, should be nb-NO (or nn-NO if there is an Norwegian nynorsk version). Danish locale - listed as da-DK, but only da should be used Clearly You are using underscores instead of dashes in locale codes. pt_BR should be pt-BR zh_CN should be zh-CN zh_TW should be zh-TW Also, since there is both British English and American English versions of Firefox, you should use en-US instead of only en, or en-GB if you have a British version. For a list of locale codes used in Firefox as of version 16.0.1 see this link: http://hg.mozilla.or...shipped-locales Edit: Ok, posted in wrong forum. Should've been in Evernote Web Clipper or Evernote Clearly.
×
×
  • Create New...