Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'bug'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Calendars

There are no results to display.

There are no results to display.

Forums

  • General Discussion
    • Community Announcements
    • Evernote General Discussions
    • Evernote Integrations
    • Evernote Betas
    • Evernote API Discussion
  • FAQ's: Best Answers
    • FAQ's: Best Answers
  • Possible Bugs/Technical Issues
    • General Technical Issues
    • Evernote Business
    • Evernote for Android
    • Evernote for iOS
    • Evernote for Mac
    • Evernote for Windows
    • Web Client
    • Evernote Product Suite
  • Product Feedback/Feature Requests
    • General Feature Requests
    • Evernote Business
    • Evernote for Android
    • Evernote for iOS
    • Evernote for Mac
    • Evernote for Windows
    • Evernote Web Client
    • Evernote Product Suite
  • Evernote Forum Archives
    • Using Evernote
    • General Discussion Archive
    • Product Archives
  • Web Clipper***
  • International Forums
    • Japanese Discussions
    • Brazilian Portuguese Discussions
    • Discussions in Spanish
    • Korean Discussions
    • Traditional Chinese Discussions

Blogs

There are no results to display.

There are no results to display.

Categories

There are no results to display.

There are no results to display.


Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


Subscription

Found 761 results

  1. I've been playing with the new post-it note archiving in the latest version of Evernote. I have iOS 7.0.2 and the new iPhone 5s with the dual flash (I'm only mentioning this because I wonder if this is compounding the issue with the ambient color adjustment). I'm noticing that in a normally lit room with incandescent light color (warm), the color Evernote is detecting for my bright yellow post-its is green instead of yellow. Wondering if anyone else is having this problem?
  2. EN's find next feature on the Mac does not work on some notes. The scroll bar moves down, but the screen doesn't move with it. I'm noticing this with notes that have a lot of clippings and images added.
  3. Hello Evernote people I hope I put this in the right forum. Sooo, I love Evernote and have been using it since march now for everything. But since yesterday, something has been wrong! This is what happened in A LOT of my text posts: Especially in all my notes from school, which is more than rather annoying. It seems to be mostly headings and underlined text that does this, but I have NO idea what to do about it? I really hope it hasn't ruined all my notes. Any smart people here who have seen this before and know how to fix it?
  4. We discovered that our e-commerce web application (https://kauppa.saunalahti.fi) doesn't work when the Evernote Clipper extension is enabled in Chrome (tested on OSX). In the developer log, you can see at least three different kinds of Javascript errors, randomly when you refresh the page. 1) an object is not "instanceof" EventStream while it should be 2) ga (google analytics) is not defined 3) Bacon.$ doesn't have the method lazyAjax We debugged this on an unminified version of the application and 1) the object does seem like an EventStream object but the instanceof check fails. 3) The lazyAjax and many other methods are missing from Bacon.$ Without Evernote Clipper the application works just fine. Any ideas what could be causing this? Does the clipper do something really nasty? You should be able to reproduce this just by going to the site with Chrome and Clipper.
  5. (1)Windows_client_screen.jpg (2)Web_client_screen.jpg (3)after_sync.jpg Windows EN client version: 4.6.7.8409 Windows XP lol, what happend, how the sync make 3 difference version (1)Windows_client_screen.jpg is my last real data, im happy backed up the local database before the sync, if not ,all my data gone how to fix this or how to sync my windowns client data to the web now ? i guess some of the steps below cause this bug, but im not sure 1) today on my windows client, create alot local notebook 2) today on my windows client, move all the note from sync notebook to local notebook 3) today on my windows client, deleted all sync notebook, only keep the main sync notebook "Inbox" (<-- 0 note inside Inbox now) 4) i remember the usage amount is around 400k only 5) i clicked once "add other user" on the File menu, but it take like 4 mins to finish the proccess (im confuse why 0 note take 4 mins to sync) 6) after that show up a screen something like that require a Premium account, so i click cancel (i check the usage amount, from 400k -> 7.1MB, this is 0 note in Inbox) 7) i press F9 to sync and all seems good is look like the (1)Windows_client_screen.jpg 8) i login to EN web client, but some of the notebook is already deleted by me use windows client, so i manually delete all items from the web, look the (2)Web_client_screen.jpg 9) then i use windows client F9, try to let windows = web, after that omg, the result look like (3)after_sync.jpg now i backed up my local database, but any options on the web client able import my local database ?
  6. I have noticed that the typing cursor won't be shown sometimes. It happens when I want to edit a note with a only a title in the snippet view. Clicking on the note will show the note on the right side, but clicking on the note content won't show the cursor although the cursor is on the note content. Starting to type will show the cursor. Update: the note should be created without the content in the first place. If you create a note, and type something in the content you don't see the problem. Just make a note with title only, click on another note, select the note, click on the note content, there is not cursor but it should be.
  7. EDIT: This beta version has been working so far. I haven't experienced the issues I was having with 5.2.1 (Warning: link goes directly to download) - http://www.<span st...e=PrereleaseMac Using 5.2.1 on MacOS 10.7.2. When I save a note or try to move it to another notebook, I can no longer do anything else. Every note looks like the one I saved when I select it, even though it still has its own data. I can't save or do anything once I save once. I have to quit out and re-open Evernote to get it to work again. This makes Evernote completely useless. I started using it this spring for GTD and I was thrilled with it to the point of evangelizing on Reddit. Now I'm feeling BIG pangs of buyer's remorse. Yes, I also bought a premium license. Any news on when this might be addressed? It's worrying seeing so many months old and older bugs reported in these forums and not yet fixed. I just saw one about bullet points that was reported in 2012 and had Evernote reply two weeks ago saying it was on the list to be worked on.
  8. I listed the description of the bug below: Description: When pressing the redo keyboard shortcut (shift+cmd+z) in this specific sequence cmd+shift+z, all the redo histories are lost. Expected: As a user, I expect pressing shift+cmd+z and cmd+shift+z would trigger the redo shortcut. Even if cmd+shift+z doesn't trigger the redo shortcut, the redo histories should not be lost. Hope you can fix this issue, because losing all redo histories is driving me nuts. Version of Evernote: Version 5.0.6 (400960)
  9. Hi there, I tried to upload a new profile picture using chrome 1) clicked browse 2) selected image from hard drive 3) uploaded jpg image (under 50kb) 4) the DONE button could not be pressed. Loaded same webpage in firefox - it worked. Chrome bug?
  10. Hi! I've got something strange here, and it's even weirder that nobody else raised it. I'm running the latest prerelease of Evernote on Windows XP. Thing is: Links (not external links, only the evernote://-links) do neither work for co-workers nor on other platforms, like Android. Maybe it's only me. Could you guys do me a favour and try the following? In a business notebook, create a simple note. Sync. Copy the notes' link to the clipboard (right-click, "copy note link", not "share -> copy url ...") Create a second note within the same notebook and paste the link. Sync.Now ask a co-worker to click on that link. Does it work? Here, it does NOT work on Windows and Web. As well, the link seems broken on Android (logged in as the user who created the notes). On the iPad, it works. Didn't try to switch user there ... Web looks like this: Windows looks like this: You can also send the link to another EB user via e-mail or IM, same result. Could you please do me a favour and try to reproduce this step? I opened a ticket (see title), but it seems I'm the only one having this issue. Thanks in advance! André
  11. I'm having an issue with the 5.2.3 version of the app where text selection does not work by popping up the beginning and ending markers unless you actively move your finger far past a single word once it is highlighted which is unlike the behavior in any other app where the markers appear by simply long pressing any word. Also, placing the cursor only intermittently pops up the cursor placement marker which makes it very hard to place the cursor at the beginning of a line. Any settings i'm perhaps missing that will make this work like all other apps?
  12. Since Evernote 5.1 I have some problems with my saved searches. Sometimes Evernote is some kind of 'state' that when I run two or more saved searches sequentially (from the search bar or shortcuts), the second time (and subsequent times) the results are incomplete or there are no results at all. The workaround I use when the problem occurs is that I first have to click the 'clear' button before I execute another saved search. I don't know how to force Evernote into this state of broken saved search results, so unfortunately at this point I cannot describe how to reproduce the problem. Are there more Evernote users who have experienced the same problems?
  13. App Locking Up I've had problems recently with the Evernote app locking up on my Mac (2013 Macbook Air / 10.8.4 / Evernote Version 5.2.1 (401587)). Sometimes, when I try to clear a search, nothing happens. Sometimes, when I try a new search, nothing happens. And, sometimes, when I try to open a notebook, nothing happens. The screencast below shows me double clicking and trying to open notebooks without success. The only solution is to quit the app and start again. I often have to do this several times a day, and (subject to Murphy's Law) this often happens at the most inopportune times, when I cannot afford to spend time doing this. Ideally, I would like to be able to click UI elements and have it respond immediately. I just reduced the size of my database considerably (I deleted about 3/4 of the size; half the notes) to try and overcome the lag and other issues, but it is still lagging and things are not working properly, so I don't think it is the large database size this time causing problems. I have uninstalled / reinstalled several times. Is there anything else anyone can recommend? https://www.evernote.com/shard/s74/sh/624f63db-3d73-4130-8ad3-3005f20b51a3/f35f311c890a63a1133d42d526521d98
  14. Is this a well known and general bug? This happens on Windows XP, Windows 7, Windows 8 And many platforms and any version of Evernote. Happens even when I reinstall the windows. The only variable that does not change is the backup copy of my notes. Problem is that: In the preview window, there are wrong notes for another note. When I click on the note, I see the correct note but in the preview window I always see different notes and pictures (even on different folders). This is always the same as in the environments in the first pharagraph. From what I guess, there is something wrong with the database (corrupted?) but this is only a guess, because I changed every variable as need arises for other purposes (OS, computer, Evernote version etc.) What would the problem be - and how can I solve?
  15. Dear all, I'm having trouble using my Evernote after a Safeboot. I can open the application and visualise Notes but I'm not able to save any changes or create new notes. Evernote will visualise old notes even when I click on newly created ones or show old titles with new content and this sort of thing. I'm running Snow Leopard 10.6.8 on a Macbook (late 2008) and have tried safeboot, reinstall and so on. Thanks so much for your help, Sebastian
  16. Hi everyone! We are excited to release our next major update with the ability to "Mark up in Skitch," apply HIGHLIGHTING and see inline previews of your office documents! Get the latest Evernote from the Mac App Store or directly from us here: http://evernote.com/evernote/index.php?file=EvernoteMac Enjoy!
  17. I noticed the issue I am about to explained, and I believe it must be a bug or an issue with the procedure for a note identifying the file that is to be attached. I have and MS Word file named (example) DOCUMENT.docx in my Finder, to which I then made a copy of it and renamed it to (example) 20130801 DOCUMENT.docx. Then if I drag and drop the file DOCUMENT.docx to a note it is created without any issues, but when I get the second file (copy of the first renamed 20130801 DOCUMENT.docx) the two attachment entries in the note appear with the name of the second file I am attaching; that being, both files appear as 20130801 DOCUMENT.docx What I was trying to do, is kept the original file DOCUMENT.docx unmodified in my note just for reference purpose, and then start working in 20130801 DOCUMENT.docx by modifying this in Ms Word but having the file residing within my note. I presume this could be an issue with Evernote identifying the files as identical, despite their name change in name. Once I opened 20130801 DOCUMENT.docx from Finder and did some minor changes to it while residing outside of Evernote, was I then able to attach the two files to my note without any issues of consistency in the attachment itself.
  18. I use Evernote on a number of devices, but on my Mac laptop, I always get a message when starting asking me if I'd like to import notes from the previous version of Evernote. Whatever I choose, the next time I run Evernote, I'll get the same message. I've uninstalled the app and reinstalled it, and the same thing happens. Running Mountain Lion, and the latest version of Evernote (Version 5.0.4 (400702))
  19. I have a note with an image in it. After removing the image, Evernote still shows the snippet of the deleted image. That's the problem.
  20. Since the note info has been moved above the note title, the tab stops are behaving strangely. Pressing tab usually moves the cursor from the top control to the bottom control. However, in the v5, starting from note title and pressing 'tab' does reverse. It goes up to the 'created' and then 'updated' and finally the 'note content'.
  21. I've been an Evernote user for several years, I use it everyday in all my devices, it just work perfectly on Win7, Mac OSX Snow Leopard and iOs 6... but I can't get it to work properly on my LG Optimus Black with Android Ginerbread 2.3.4 Everytime I create a new note I get the java.io.ioexception error. It's too annoying to get that error after I've already added tags, location, *****le, description, etc... My iPod doesn't have a camera, and I really need to add notes with pictures from my phone and from apps only for Android. PS. I don't know if it's related, but I have also had to delete the whole Evernote folder (the app re-creates it by itself) because of "SQL Lite errors". That is an internal storage database system failure. Any advice would be apreciated.
  22. I am getting the following error message at least 50% of the time that I am requested to log in to Evernote to access the Evernote Forum: Usually all I need to do is to REFRESH the web page and it works. However, a lot of people might not know this will work. Steps to Reproduce Error: Go to Evernote.com Log out Click on link to Forum thread in email notification of new reply/post Respond to web page asking you to log in ERROR Message is displayNote: I don't normally do Steps #1 & #2. I have been logged out automatically by Evernote due to exceeding the length of time required between logins (1 week I think).
  23. Just wanted to know if anyone else has trouble using the paste command or cmd+v with the latest evernote beta build 401495 . for me pasting totally stopped working ... damn.
  24. Not sure what the format is for writing / submitting a bug so I'll just stick with what I know: RESULT: Copying a Note that has tables, and in that copied not hitting TAB on the last row in the last cell will either exit out of the table, or add a row with double the columns EXPECTED RESULT: A table in a copied note should behave the same as if it was originally generated in that same note STEPS: 1. With a Note with a table already created (or create a new note with a new table) Copy the note into a notebook. (same or different notebook doesn't matter) 2. On the copied note put the cursor in the last row - last cell of the table 3. Press Tab, Observe the cursor disappears 4. Press Tab again, Observe the cursor is now below the table and spaced in a bit (I suspect a tabs worth of spaces) 5. Put the cursor back in the last row last cell and press tab...Observe the same behavior occurs 6. Put the cursor back in the last row in the last cell and press tab twice, then press backspace until the cursor is back in the last row last cell location 7. Press Tab and observe you now have a new row, but with twice the number of columns that are originally in the table. 8. Delete the extra columns and with the cursor in the last cell in the last table press tab 9. Observe that the new row is added correctly with the correct number of columns 10. Close note or evernote and re-open. Tab through the table and observe it continues to work correctly NOTES: Mac OS 10.8.3 Evernote 5.0.6 and 5.0.7, appstore and otherwise version VIDEO: http://screencast.com/t/d9Wz7KiUzr Video to big to attach see link.
  25. when I accidentally closed the main window of evernote, I can't reopen the main window. I have to quit the app and open the app again to show the main window.
×
×
  • Create New...