Jump to content
Due to limited holiday staffing, chat will be unavailable from Thursday, July 2 at 5:30 PM (CDT) to Monday, July 13 at 8 AM (CDT). This will allow us to reply to your email requests as quickly as possible. Thank you for understanding. ×

JoeH

Level 1
  • Content Count

    4
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About JoeH

  1. Any idea when the next release will be? I'm one of the users who 5.5.1 did not seem to fix.
  2. One other piece of info is I tried uninstalling all the extensions except Web Clipper and the problem continued.
  3. Thanks. Windows 7 Ultimate Sp1, 64Bit, 8GB of Ram
  4. Having an odd problem in involving the web clipper (5.4) and Chrome (Ver 19.0.1084.52). If I start a new chrome session by clicking on a link in another application the page will not load (waited 3 minutes and tried with multiple pages from multiple sources). If there is already a chrome instance open with a tab open a second tab opens and everything is fine. Steps: Close all instances of chrome Click on a url in an email or office documents Chrome will start, the url will show up but the page never finished loading. If you stop the load, leave chrome up and click on the link again it will load in a second tab with no issues I originally found this using chromium, thinking it was an issue with the browser I loaded chrome. Everything worked fine until I started loading extensions. After a bit of troubleshooting I was able to isolate it to the Evernote Web Clipper extension. With only the evernote web clipper extension enabled this issue occurs. If I disable the web clipper the pages load fine regardless of what other extensions are enabled. Other Extensions: Adblock Plus (Beta) 1.2 Clearly 6.3337.321.633 Flashblock 0.9.31 LastPass 1.90.6 Xmarks Bookmark Sync 1.0.22
×
×
  • Create New...