Jump to content

inourish

Level 1
  • Content Count

    5
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About inourish

  1. ok.... I have uninstalled and re-installed EVERYTHING! And finally it seems to be working! Thanks for your advice.
  2. I'm thinking there may be something wrong with the add on itself. When I go into Add ons manager and select options for the Webclipper it comes up with this.... So I'm going to try removing it (again) and re-installing it.
  3. ok Gazumped.... I have synced ..... several times..... and still nothing. I followed your instructions but there is no option to select the desktop as the destination. I have created a specific notebook for webclips and made it my default folder.....still nothing.
  4. It happens on EVERY page i open. I am using the latest version of Firefox (just downloaded a week ago). Yes, I have checked the forum to see if someone else is having the same problem. I have no idea where to find a support request
  5. ok...I'm very new to evernote. I'm reading EVERYTHING and testing EVERYTHING. But seriously....webclipper is starting to give me the *****. I just can't get it to work. For example: I have a web page and I want to clip the entire page to add to my reading list. I click on the webclipper button on my toolbar....NOTHING...nothing happens. I right click on the screen and get a drop down list that says "Add to Evernote" and then i get the option to choose "clip this page, selection, url etc'..... I click 'clip this page'.....NOTHING.... I have tried having evernote open at the same time, having it closed, syncing, blah blah blah. Short of selecting text, copying it and then pasting it into a new note on Evernote, nothing works.... I want my webclipper!!!! Everyone says its so easy and I want EASY TOO!!! I have Windows 7 and I use Mozilla......is there something I'm missing here??
×
×
  • Create New...