Jump to content

gophigure

Level 2
  • Content Count

    24
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by gophigure


  1. First, I'll admit that I have an old, antique iPhone 4. That said, the business card feature has worked just fine for me until now. The automatic feature is now slow, but no matter which way I go, once the photo is taken (and I can see that it is a clear photo) and I select to save it as a business card, all I get is a black photo and no information pre-filled. That there is a problem with this feature in the update is a definite understatement.

    4/14/2015 Update: After latest "fix" downloaded, camera still takes just as long but now when saving I don't even get the option to save as a business card. It just saves as a snapshot. This is true whether I am in automatic or manual mode. Was such a nice business card feature, now gone.


  2. I have seen this topic discussed in older posts, but nothing recently. I have just started a process of daily logging for my job and can see the shortcuts for the D/T stamp on the PC, but has anything been done for the iOS app to give it that same functionality?

    • Like 3

  3. I've only recently noticed this, but maybe it's been this way for awhile.

     

    I use Firefox and I notice that the Zendone tab never stops refreshing/loading. It appears to be fully loaded, but the indicator at the top just keeps spinning. At the bottom there is a browser notation that the site is "connected to platform.twitter.com", so I don't know if that is what the application is constantly connecting to or what. Seems very strange and, as always with a page that continues to load/reload, there is a constant drain on CPU & memory that concerns me.

     

    Anyone else see this or have an answer?

    post-83399-0-22863100-1386960908_thumb.j


  4. Maybe I'm missing it but I don't see this topic addressed anywhere.

    I just purchased a Kindle Fire HD 8.9, downloaded the EN app and, although I've only had it up and running a few days, it all seems to work wonderfully. I was wondering if there is or will be a EN Web Clipper for the Silk browser that comes with Kindle. I'd love to have that functionality on the Kindle since it does so many other things so well.


  5. I have tried getting the Add In to work again by checking the check box in the Trust Center\Add Ins. There is a message at the bottom of the box showing Load Behavior: Not Loaded. A runtime error occurred during the loading of the COM Add-in. If I click OK and come right back to the box, the check box is unchecked once again.

    Suggestions?

    • Like 1
×
×
  • Create New...