Jump to content

Automatica

Employee Alumni
  • Content Count

    8
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

2 Neutral

1 Follower

About Automatica

Recent Profile Visitors

3,038 profile views
  1. @hb_rglux The screenshot loss issue should be resolved in the most recent V6 beta that was released earlier this week (https://discussion.evernote.com/topic/95418-new-evernote-for-windows-updated-v60-beta/) One thing to note is that the fix will prevent the issue from happening again in the future. It will not retroactively restore any images that were previously lost.
  2. I think this is a great idea. I'll discuss a potential "shared view" with the team to see what can be done. It is also worth noting that notebooks you have shared and joined will show up as different colors in the upcoming Windows v6. This should make it much easier to quickly determine what has been shared at the notebook level.
  3. Editing the registry to resolve these kinds of issues should always be a last resort. It has been noted that this specific issue applies to users running 64 bit Windows with 64 bit Outlook installed. To clarify on the previous registry editing instructions, there are a specific set of registry keys that are frequently left behind that can be deleted in order to resolve the installer code error. Specifically, the codes are: HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Classes\Installer\UpgradeCodes\E190C2EAF5FC03E468956D042EA3B899 HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Classes \Installer\Products\8CCBB8C436382E113A4F89B41EF571E4 HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Installer\UpgradeCodes\E190C2EAF5FC03E468956D042EA3B899 HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Wow6432Node\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Uninstall\{4C8BBCC8-8363-11E2-A3F4-984BE15F174E} There are other keys left behind by the normal uninstall process, but it gets a bit too complicated to advise on which ones to remove. Again, this is a last resort method. Deleting these keys does resolve the issue for a lot of users with the issue, but it isn't a guaranteed fix for all machines.
  4. I notice that in your original ticket, you mentioned that this started happening when you got a LiveScribe. Do you still have the LiveScribe software installed on your machine? Just as a quick test, I would uninstall that (and possibly your Canon software as well) just to rule that out as causing some kind of interference. I'm going to forward your crash report to an engineer for more detailed analysis, but I would recommend trying that out in the meantime.
×
×
  • Create New...