Jump to content

ynsglr

Level 2
  • Posts

    29
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by ynsglr

  1. Teşekkürler. Peki birşey soracağım. Yaklaşık 6 senedir ücretli plan kullanıyorum. Bu sene yenilemede 20 kat fazla zam yapmışlar. Haliyle farklı bir uygulama arıyorum. Çünkü çok pahalı oldu. Eğer ben ücreti kabul edersem ve tekrar satın alırsam aynı arayüzle devam edilecek mi? Yenilik falan olmayacak mı? Hala uygulamada sıkıntılar var ve can sıkıyor. Ayrıca çok yüksek ücret ödenmesine rağmen anasayfayı özelleştirememek ve sadece 1 takvim eşleştirebilmek saçma
  2. Defalarca yeniden başlat yaptım. Ama zorunlu nasıl oluyor
  3. İki kere sildim tekrar yükledim ama maalesef olmadı
  4. Merhaba, birçok kez canlı bağlantı ile uzman ve temsilcilerle görüşme yaptım online. ayrıca ayarlar kısmında destekten birçok kez mail attım ama maalesef dönmediler. En son buraya yazmak zorunda kaldım.
  5. Merhaba, widgetlar çalışmıyor. uygulama en aon güncel sürümde. İki kerede sildim tekrar yükledim ama widgetlar görünmüyor. İlginç olanıda geçen hafta üyelik ücretinin 20 kat artması. eskiden canlı müşteri hizmetleri ile görüşme yapabilitorken şimdi o da yok
  6. Yaygın değil mi ? Ayrıca 2 yıldır uygulamanın ağır olması, yavaş açılması nedir peki? Notların kopyalanması ?? Güncelledikçe daha kötü oldu. Başka uygulama bakıyorum. Bulunca emin olunca geçeceğim.
  7. Yaklaşık 8 aydir En 8..... kullanıyorum. Utanç verici bir durum. Yenileme dönemi alternatif uygulama bakacağım
  8. Merhabalar, EN avukatı gibi konuşuyorsunuz. Fakat buna gerek yok. EN çok iyi program. Senelerdir kullanıyorum. Fakat yeni sürümler geldikçe yavaşlıyor, hantallaşıyor. Çok kötü duruma geldi. Yeni özelliklerin gelmesi kie faydası var. Mobil uygulama geç açılacaksa, notlar arası geçişler yavaş olursa kime ne faydası var. 1.5 senedir uygulama böyle. store puan 3,8 lere düşmüştü. Şimdi 4.0 lere çıkmış. Hala çok düşük. EN neden yavaşlama problemine çözüm bulmaz ki. Herkese diyorsunuz ki ; başka uygulama kullanınan ozaman. İnsanlar EN nin hatalarını söyleyince neden rahatsız oluyorsunuz.
  9. Hala aynı problemler. 1 seneden beri aynı problemler. Ağır , geç açılıyor. Kimi zaman sayfalar açılmıyor. Kullanışlı değil artık.
  10. Ben v8 kullaniyorum. Memnunum. Hiçbir sıkıntı yok. Utanmalısın evernote. Güncelleme yaptıkça daha da kötü oluyor hersey.
  11. @PinkElephant siz halinizden memnunsanız sesinizi çıkarmanıza gerek yok ama ben memnun değilim. Google play store'da memnuniyet puanı 3,8 düşmüş. Herkes şikayetçi. Firmada muhattap olunan kimse yok. Onlarca destek istedim ama hepsiaynı şeyi isteyip durdu. Çözüm yok. Her yapılan güncellemeyle daha beter olmuş bir uygulamadan bahsediyoruz. Ve bunu düzeltmek için yapılan hiçbirşey yok. Hala ekler görünmıyor ve hala uygulama çok çok yavaş çalışıyor. Notlarımin kaybolmasından endişeliyim. Bana "başka uygulama kullanın ozaman"diyebilirsiniz. Sanırım da öyle yapacam. V8 nereye kadar? V10 çıkmış ama bana v8 kullanın diyorsunuz.
  12. @Shane D. merhabalar. 10 aydan beri v8 kullaniyorum. Ücretli sunum kullanmama ragmen yeni sürümleri yükleyemiyorum. Ekler gorunmuyor. Onlarca mail , onlarca kayıt gonderdim. Hiçbiri işe yaramadı. Eski sürümü kullanmaktan başka çarem kalmadı. Ne zaman düzeltmeyi düşünüyorsunuz uygulamayı. Ne yapmaya çalışıyorsunuz. Neden düzeltme yapmıyorsunuz. Neden boşuna para ödüyoruz.
  13. V8 kullaniyorum hala. Mecburen döndüm. Aylardır sorunu çözemediler. Eski versiyon kullanıyorum zorunlu. Ödeme yaptığım uygulama 10 aydır bir sorunu çözemedi. Dolandırıcılıktan başka birşey değil
  14. bakalım evernote bunları düzeltirken neyi bozdu ?
  15. Still no improvement. I am getting the image could not be processed error. Jpeg and pdf could not be processed. Isn't there anything related to that? I need to make a yearly renewal. I have to pay. I think not to buy if I can not open the pictures. Any progress?
  16. Hiç düzelmedi ki! V8 kullaniyorum halen. Dün v10 u yükledim. Yine hata verdi. 6 aydır düzeltemediniz.
  17. Merhabalar. v10da çok sorunlar yaşadım. Bununla alakalı destek ekibine mail attım. Aylarca bekledim en sonunda çözüm olarak v8 sürüm apksı yolladılar. Uzunca süredir onu kullanıyorum. Ne kadar daha kullanmalıyım. v10 sürümü yükleme zamanı gelmedi mi ? Eklerdeki ''görüntü işlenemiyor'' hatası düzeltilmesi acaba ?
  18. İngilizce bilmiyorum. Ama sen benim türkçe konuştuğumu anladın ve ne demek istediğimi de anladın. Sorun yok ozaman. Çözümün yoksa yorum yapma lütfen.
  19. v10dan v8e geçtim. Çok rahatım. Sizler her güncelleme de uygulamayı daha berbat hale getiriyorsunuz korkumdan güncelleme yapamıyorum. ''görüntü işlenemedi '' hatası nı düzelteceğinize ve uygullamayı hızlandıracağınıza yeni özellikler ekliyorsunuz. Bence gerek yok .
  20. Güncelleme yapmamak daha mantıklı. Çünkü her güncelleme de program çok daha kötü oluyor. v8e geçtim kafam rahat. Pdfler ve jpegler işlenebiliyor ve program çok hızlı.
  21. bende v8e döndüm. Süper. Hızlı ve akışkan. Tüm özellikler kullanılıyor. Notlar arası geçiş hızlı. Ayrıca anasayfaya not ekleme kısayolu oluşturabiliyorsunuz. Notlardaki eklerein hepsi açılıyor hata vermiyor. Bence tamamiyle v10 kaldırılmalı ve v8e geçilmeli.
×
×
  • Create New...