Jump to content

ynsglr

Level 2
  • Posts

    23
  • Joined

  • Last visited

1 Follower

About ynsglr

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

ynsglr's Achievements

0

Reputation

  1. Yaygın değil mi ? Ayrıca 2 yıldır uygulamanın ağır olması, yavaş açılması nedir peki? Notların kopyalanması ?? Güncelledikçe daha kötü oldu. Başka uygulama bakıyorum. Bulunca emin olunca geçeceğim.
  2. Yaklaşık 8 aydir En 8..... kullanıyorum. Utanç verici bir durum. Yenileme dönemi alternatif uygulama bakacağım
  3. Merhabalar, EN avukatı gibi konuşuyorsunuz. Fakat buna gerek yok. EN çok iyi program. Senelerdir kullanıyorum. Fakat yeni sürümler geldikçe yavaşlıyor, hantallaşıyor. Çok kötü duruma geldi. Yeni özelliklerin gelmesi kie faydası var. Mobil uygulama geç açılacaksa, notlar arası geçişler yavaş olursa kime ne faydası var. 1.5 senedir uygulama böyle. store puan 3,8 lere düşmüştü. Şimdi 4.0 lere çıkmış. Hala çok düşük. EN neden yavaşlama problemine çözüm bulmaz ki. Herkese diyorsunuz ki ; başka uygulama kullanınan ozaman. İnsanlar EN nin hatalarını söyleyince neden rahatsız oluyorsunuz.
  4. Hala aynı problemler. 1 seneden beri aynı problemler. Ağır , geç açılıyor. Kimi zaman sayfalar açılmıyor. Kullanışlı değil artık.
  5. Ben v8 kullaniyorum. Memnunum. Hiçbir sıkıntı yok. Utanmalısın evernote. Güncelleme yaptıkça daha da kötü oluyor hersey.
  6. @PinkElephant siz halinizden memnunsanız sesinizi çıkarmanıza gerek yok ama ben memnun değilim. Google play store'da memnuniyet puanı 3,8 düşmüş. Herkes şikayetçi. Firmada muhattap olunan kimse yok. Onlarca destek istedim ama hepsiaynı şeyi isteyip durdu. Çözüm yok. Her yapılan güncellemeyle daha beter olmuş bir uygulamadan bahsediyoruz. Ve bunu düzeltmek için yapılan hiçbirşey yok. Hala ekler görünmıyor ve hala uygulama çok çok yavaş çalışıyor. Notlarımin kaybolmasından endişeliyim. Bana "başka uygulama kullanın ozaman"diyebilirsiniz. Sanırım da öyle yapacam. V8 nereye kadar? V10 çıkmış ama bana v8 kullanın diyorsunuz.
  7. @Shane D. merhabalar. 10 aydan beri v8 kullaniyorum. Ücretli sunum kullanmama ragmen yeni sürümleri yükleyemiyorum. Ekler gorunmuyor. Onlarca mail , onlarca kayıt gonderdim. Hiçbiri işe yaramadı. Eski sürümü kullanmaktan başka çarem kalmadı. Ne zaman düzeltmeyi düşünüyorsunuz uygulamayı. Ne yapmaya çalışıyorsunuz. Neden düzeltme yapmıyorsunuz. Neden boşuna para ödüyoruz.
  8. V8 kullaniyorum hala. Mecburen döndüm. Aylardır sorunu çözemediler. Eski versiyon kullanıyorum zorunlu. Ödeme yaptığım uygulama 10 aydır bir sorunu çözemedi. Dolandırıcılıktan başka birşey değil
  9. bakalım evernote bunları düzeltirken neyi bozdu ?
  10. Still no improvement. I am getting the image could not be processed error. Jpeg and pdf could not be processed. Isn't there anything related to that? I need to make a yearly renewal. I have to pay. I think not to buy if I can not open the pictures. Any progress?
  11. Hiç düzelmedi ki! V8 kullaniyorum halen. Dün v10 u yükledim. Yine hata verdi. 6 aydır düzeltemediniz.
  12. Merhabalar. v10da çok sorunlar yaşadım. Bununla alakalı destek ekibine mail attım. Aylarca bekledim en sonunda çözüm olarak v8 sürüm apksı yolladılar. Uzunca süredir onu kullanıyorum. Ne kadar daha kullanmalıyım. v10 sürümü yükleme zamanı gelmedi mi ? Eklerdeki ''görüntü işlenemiyor'' hatası düzeltilmesi acaba ?
×
×
  • Create New...