Jump to content

Internautrix

Level 1
  • Content Count

    2
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

2 Neutral

About Internautrix

Profile Information

  • Subscription
    PREMIUM

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Thanks. I tried Brave, and web clipper works there. I dug into Chrome settings. Everything seems standard. I tried selecting 'no protection' and turned off adblockers, and restarting. No joy. But also web clipper worked fine for months with these same settings. Aha. Figured it out. The only setting I changed recently is that I made Firefox my default browser. So tried setting the default back to Chrome again just now, and web clipper works. Thanks for your help in figuring this out. The fix is still kind of annoying, since I have so many crowded tabs continually open on Chrome with spreadsheets and docs I need quick access to, that it's nice to have a clean browser like Firefox to open default web pages on. But I can see why Evernote wouldn't prioritise such a minor bug. Hope this helps others trying to solve the same problem.
  2. Hi folks, Web clipper on Chrome isn't working for me, and I wondered if this is a bug, or if there's something I can do to jumpstart it as Chrome is my preferred browser since I use Google products with my company all day, so it would be great to get web clipper running seamlessly in my workflow again. Running MacOS Catalina version 10.15.6 and my Evernote desktop (premium version) is working fine, as is web clipper on Firefox. I've tried clearing Chrome's cache, deleting the extension and reinstalling, and turning my laptop off (and Evernote desktop) off and on. The message I get when I try to clip is 'Your connection appears to be offline' but all other apps connect fine and my internet's 208mbps. Thanks in advance for any advice.
×
×
  • Create New...