Jump to content

Dukeswharf

Level 1
  • Content Count

    7
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Dukeswharf

  1. Back to square one again! Whatever it is you guys are doing on the server end, please stop it. Please!! EDIT: After refreshing my browser I see the message from you guys saying that you are carrying out maintenace. It might be a good idea to make this warning availble to those using the desktop application as well, maybe!! Many thanks.
  2. Would just like to inform the community that all is working now. What ever was done server side has had the desired effect. Many thanks.
  3. Well, still no joy here... What is the situation with this issue? Many thanks.
  4. Yep, same thing! The error reads as: 12:56 0% Authenticating user "myusername" 12:56 0% TException: Can't send HTTP request, error: INTERNET_CANNOT_CONNECT 12:56 0% Session terminated abnormally, elapsed time: 0s I am now in the process of downloading the install from here: http://wikisend.com/download/932392/EverNote(fix).zip I will see whether there is any change with this and report back.
  5. Yes, I should have mentioned that connection and authentication work, but not synch.
  6. Hi, further to my original post I am running Win XP Service Pack 2. I unintslled Evernote 3.0.0.542 (27061) and downloaded the full install from the website and reinstalled. Still the same error. There is definately something amiss with Synchronisation on this current addition. Many thanks
  7. Hi, I have just, as of 10 minutes ago, upgarded to version 3.0.0.542 (27061) and am now unable to access the internet at all. I get the following error message: 10:45 0% Authenticating user "myusername" 10:45 0% TException: Can't send HTTP request, error: INTERNET_CANNOT_CONNECT 10:45 0% Session terminated abnormally, elapsed time: 0s Is there a known issue with synchronisation in the current version of beta 3? What is the issue here? Many thanks.
×
×
  • Create New...