Jump to content

edbro

Level 2
  • Content Count

    27
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

1 Follower

About edbro

  1. I am trying to uninstall the appstore version of Evernote and install the web download version but I'm running into a brick wall. I moved the evernote.app into the trashbin and then installed the web download version. When I sign in to the new app it keeps telling me it detects an appstore version and wants to copy all my data. I kill the process before it can do that. I've tried reboots with no effect. How do I fully delete the appstore version or am I forever stuck with it? Edit: oops, I see I selected the wrong forum and now I can't change it. Sorry.
  2. I can't quite figure out the Evernote app available in the new WIndows 8 app store. It looks pretty but: - How do you search for a note? I don't see a search function - How do you view pdf attachments? Clicking on them doesn't seem to do anything - Is this a replacement for the standard Windows application? I installed the app after I already had the normal Windows application installed. The app then seemed to download all my notes again. I don't know where it put them but now I assume I have two Evernote databases on my local system?
  3. I'm sorry to say that the beta does not fix it after all. I still have the same problem. One thing I have noticed is that sometimes Chrome will load the start page the first time after enabling the clipper extension then will not load on further startups. I think that is why I reported it fixed earlier. I have made a screen recording that clearly shows the correlation between the clipper and the Chrome problem. See flash file here: https://dl.dropbox.c.../Evernote1.html You will have to scroll down when I'm showing all my extensions
  4. Chrome 19.0.1084.56 Windows 7 Pro x64 On browser start the start page will not load. All I get is a blank page and the rotating busy icon. If I click on the home page button or manually input the url, the page will load fine. I tried different start pages with the same result. 06:57:23 GMT-0500 (Central Daylight Time) (WARN) /background.html: HTTP Error checking version. Assuming OK. at Object.handleCheckVersion [as cb] (/js/common/Bootstrap.js:69:13) at chrome-extension://pioclpoplcdbaefihamjohnefbikjilc/libs/jabsorb/jsonrpc.js:796:11 06:57:25 GMT-0500 (Central Daylight Time) (WARN) /background.html: HTTP Error checking version. Assuming OK. at Object.handleCheckVersion [as cb] (/js/common/Bootstrap.js:69:13) at chrome-extension://pioclpoplcdbaefihamjohnefbikjilc/libs/jabsorb/jsonrpc.js:796:11 06:57:26 GMT-0500 (Central Daylight Time) (ERROR) /background.html: Couldn't contact either bootstrap server. Using what we've got... at Object.startup [as cb] (/js/common/Bootstrap.js:111:13) [color=#696969][size=2] at chrome-extension://pioclpoplcdbaefihamjohnefbikjilc/libs/jabsorb/jsonrpc.js:796:11[/size][/color]
  5. Enabling Web Clipper 5.5 prevents Chrome from loading the start page. After starting Chrome you will see a blank page and the "loading" message. That will go forever until you manually load the page from a button or manual url. Disabling the extension allows Chrome to work properly again. This was reported several times in the previous version so I was expecting to work in the last update. http://discussion.evernote.com/topic/25948-chrome-evernote-web-clipper-54-beta/page__view__findpost__p__140569 http://discussion.evernote.com/topic/25948-chrome-evernote-web-clipper-54-beta/page__view__findpost__p__144065 http://discussion.evernote.com/topic/26408-help-chrome-not-loading-with-clipper/page__view__findpost__p__141481
  6. When the web clipper extension is enabled Chrome will not load the start page on load. The page will load if I click the Home button which is set to the same page. I've tried this on multiple computers now. If I disable the extension, Chrome works perfectly. I see this was reported earlier in post #14 but never acknowledged.
  7. Pretty Please!! I'm getting tired of downloading the same update over and over.
  8. Sorry, I had already logged out and back in which fixed it. I don't know how to reproduce it again.
  9. I get getting this after it says it is downloading headers on the main screen.
  10. Seriously folks, let's get to the main issue here. Has anybody figured out what MVC is?
  11. Fixed. I had to uninstall Evernote, reboot, remove Evernote SD card folder, reinstall and resync. Now everything works again. I'm glad it's working but I shouldn't have to jump through those hoops. I suspect there is something seriously wrong with the current Android Market version.
  12. I've been having problems with my notes failing to upload after editing them. I've read similar problems here and the advice was to upgrade to the forum version app. I did that. Previously, I was getting Failed to Upload errors and my note was not changed. Now, with the latest version, the app says the upload is complete but the note itself does not change. Previously, when the upload were failing, the note would appear to change before the upload. In other words, the preview of the note in the notes browser would show the updated note. Then, when the upload failed, the note would revert its previous state. Now, in the new version, as soon as I save the note after editing, the note will show the orginal unedited version in the preview list. I get no error messages after I press Save, the note just doesn't actually save. It does say Note Uploading but it doesn't upload. I tried creating a brand new note. After saving it said Note Uploading but again, no new note. HTC Incredbile Android 2.2 Evernote 2.5b1 Build: 112844
  13. How can I make the web client default to list view? I find the page load of the thumbnails to be very slow and I like the list view. I have tried copying the url after switching to List but when I use that url Evernote will still go back to thumbs.
×
×
  • Create New...