Jump to content

lukiechoo

Level 1
  • Content Count

    6
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

About lukiechoo

  1. I've found an apparent fix; I need to ensure there is a <space> after the link. This doesn't affect a link online, and it didn't use to affect it on the phone - but I've found it has solved the problem now.
  2. Hi there - I have an issue that I think is related, but a bit different ... About a week ago I started having issues using hyperlinks on my iPhone. I create them on my Macbook, where they work fine, but then when I click on them on the phone, they don't open, but instead the keyboard comes up and the cursor takes me to the top of the note. This is happening with newly created links AND old ones. However, when I create the link on the browser version of Evernote, it asks me to give the link a 'title', and then it works on my phone. Unfortunately, though, that option is not available on the Macbook app - which means that all my old links aren't working!
  3. Just doing a bit more testing; it would seem that it has something to do with the changes Evernote have made to the browser version. Now on Evernote Web, if you make a link you're asked to give the link a 'title', and then you put the link in underneath that. However, this titling option is not available on the Macbook app - which means you can't create a hyperlink! This also means all my old hyperlinks, created under the old system, no longer work ...
  4. Hi there Over the last few days I've suddenly had issues using hyperlinks on my iPhone. I create them on my Macbook, where they work fine, but then when I click on them on the phone, they don't open, but instead the keyboard comes up and the cursor takes me to the top of the note. It's strange, because they're still working on some notes, but not on others! Even notes where the links used to work are no longer working. I have just updated to the latest version of the Evernote app (7.16), and also updated my iPhone to iOS 9.3.5 - so perhaps that's contributing?
  5. YES - me too!!! I've only noticed it happening since I updated my iPhone to iOS 9.3.5 and updated to Evernote 7.16 ... Interested to see if anyone can help us both!
  6. I'm having the exact same kinds of problems - and, like you, its only been happening in the past 4-6 weeks ... Very keen to hear what happens!
×
×
  • Create New...