Jump to content

eafpres

Level 4
  • Content Count

    311
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

Posts posted by eafpres


  1. 21 minutes ago, EdH said:

    When is it crashing on you? I am wondering if you have corrupt notes, or a problem with your file system that is causing issues with the database.

    I have a saved search (one of many); initially I used it and was performing actions on the resulting notes and it crashed.  I reopened and just selecting that search crashes it.  Then I went into a notebook and worked with notes, and it just crashed.  I think I was deleting a note.

    This began immediately after installing beta 2.  I don't think it is my system.  


  2. Windows 6.8.1.5832

    As noted in my earlier post, I see significant performance issues with this release.  Since installing, I noticed very sluggish performance from my PC although the resources weren't being maxed out (e.g. the "Not Responding" when Disk is at 100%).  I tried shutting down various apps and memory was only around 60%.  Then I realized that EN was running in the background (I think that has to do with the sync settings).  I killed it in Task Manager and bingo, my PC is fast again.  So this is a significant problem for me.


  3. 27 minutes ago, csihilling said:

    Sounds like a reasonable workflow.  My expectations of the back/forward arrows were for them to perform just like a browser, it just never worked that way for me.  I would always get the list as if I had held the press on the arrow.  It works now, so all is good.  But I had years where it didn't.  So, I 'm guessing less to do with this Beta, more to do with something else on my machine.  I did update to the Creator version of Windows, maybe that flicked a switch deep in the bowels of the OS....  :wacko:

    Well, I'll keep my fingers crossed that it doesn't disappear without warning.  If it's a Windows thing, who knows.  The clock in the lower right of my taskbar is still unreadable from several updates ago, the scroll inactive window hasn't worked since the anniversary update, etc.....

    • Like 1

  4. 18 hours ago, csihilling said:

    I was looking for the functionality but it never worked for me until this beta.  Again, weird.

    Just FYI, this worked for me in Windows client for a long time.  My main use case was to create a table of contents note, open that note on its own, then click links, carry out some work, then use back to get back to my list.  Not sure if there is anything special about that workflow.


  5. I'm running Evernote 8.3.356604 in iOS 11.0.1 on an iPhone 6S and am not seeing these issues.  Are ou seeing sync issues?  There is an update to the post I made earlier: "Issue 3: Sync gets stuck on iOS device.  Tried several things noted by support, nothing worked, including resintalling."

    Evernote is aware of this and a temporary work around is turn off auto lock (Settings --> Display & Brightness -->Auto-Lock-->Never) then leave EN open for hours and it syncs.  Not sure if this is related to what you are seeing.


  6. Just a brief update:

    Item 1 is acknowledged by EN support.  No timeline on a fix yet.  It's benign in that you can just delete the 2nd copy.

    Item 2 is acknowledged by EN support and I'm told it is one of the highest priority issues to fix.

    Item 3 is acknowledged by EN support and they are working on a fix, hoping in next release or one after that.  There is a workaround:

    • Clear the Evernote cache from 'Account' > 'Support' > 'Clear Cache'.
    • Then, go to iOS Settings > Display & Brightness > Auto-Lock > Set to 'Never'
    • Plug your iPhone into its charger
    • Let Evernote sit open for a few hours

  7. Generally I post in the Windows area, as that is my main platform. However, the issues with 8.3 (and earlier for some issues) are hobbling me.  I often use my iPhone and/or iPad to review new content and save to EN, such as clipping from the mobile browser or saving (pdfs) to EN etc.  This allows me to clean out my EN inbox whenever I have time.  There are 3 issues for me, and I know EN tech is aware of all, but wanted to post here mainly to get perspective--have heavy iOS users found newer versions especially bad?

    Issue 1:  Reported above--duplication of notes.  I found this happens with Safari but not Chrome on iOS.  For me, it occurs when: (1) Open a note on my iOS device.  Typically a newsletter from a trade website which I'm directing into my default notebook.  Click a link in that note which opens Safari.  Clip content and save, note is duplicated.  I found that if I copy the link to Chrome on my iOS device, then clip, notes are NOT duplicates.  So I think it is a Safari-EN issue.

    Issue 2: Notes getting content overwritten by other notes.  This is still an issue, and very hard to reproduce.  For me, I don't share notebooks at present, but if I did this would cause me to panic, as it might share content I didn't want to share.

    Issue 3: Sync gets stuck on iOS device.  Tried several things noted by support, nothing worked, including resintalling.  Stumbled into "clear Cache" on the support page in the account area on iOS EN.  This fixed it, but only teporarily.  My iPhone stopped syncing again.  So far, the clear Cache doesn't fix that; reinstalled and waiting for sync to complete.  This is the issue that is killing me, as I can't review notes that I cannot see as they are not synced.

    I'd welcome any perspective, but this has been quite a time waster over the last couple of months.


  8. I shut down Evernote and terminated all background processes, restarted, no change.

    I removed the clipper extension from chrome, restarted chrome, reinstalled clipper, no change.

    I removed clipper, cleared cache/cookies, restarted chrome, reinstalled clipper, no change.

    • Like 1

  9. I can't seem to find much on this topic, so I apologize if this has been addressed in recent versions.

    I run in Windows 10 on a lenovo laptop.  I'm using 6.6.3.5484 (305494) Prerelease.

    When I clip a page from the web, frequently it is at total mess.  I'm seeing cases where images are lost, formatting might get squashed into one column at the left, links aren't visible--as I said-a total mess.  I tried clipping "Article"--bad; I tried clipping "Full page"--bad; I tried clipping "selection" after highlighting--bad.  I can use "Simplified article" but I see a lot of cases where that misses content.  Any tips here?  Two side by side (note, page) screen captures attached.

    bcg2.jpg

    bcg1.jpg

×
×
  • Create New...