Jump to content

dancehike

Level 1
  • Content Count

    3
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About dancehike

  1. Thanks for responding! Here are my strange and mixed results: 1. On my windows 7 desktops (both of the ones I use), with my cursor in the linked text, and pressing ctrl-k, it appears that the URL is definitely missing -- it thinks the address is only "http://" and invites me to add an address. 2. On the web version (the newest Chrome version), a new tab opens (as if all is well) but the link goes nowhere because it is unintelligble -- here are the first few characters in the address it thinks is right: "invoke://1,default:0,eyJ1cmkiOiJodHRwOi8vYmVubm9zYnV0dG9ucy5jb20vaW5kZXgucGhwP3JvdXRlPWluZm9ybWF0a" 3. My BlackBerry 10 is opening all the links perfectly from my BlackBerry 10 evernote app and from the BlackBerry native Remember app, which somewhat integrates with Evernote. Any ideas?
  2. I am brand new at Evernote. I searched for the answer to my question and watched a lot of video tutorials -- many of which seem not to be the same version of Evernote (the newest as of May 2014 for Windows 7). I created several notes with just a weblink. The text is highlighted and behaves as if it is prepared to open in a web browser -- but it does not. Nothing happens. I have to believe that this program does not expect me to copy and paste this web address (every time) into my browser to open a saved link, but so far, that is all I can manage. Thanks in advance. A screen shot is attached.
×
×
  • Create New...