Jump to content

rpb

Level 1
  • Content Count

    3
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

5 Neutral

About rpb

  1. I'm getting very excited... Could the Evernote team finally have fixed the text editor? Or even if not, could this show that they have finally decided to devote some resource to fixing it?
  2. My Evernote on Windows 7 x64 stopped syncing a few days ago - I got a little red exclamation mark on the sync button in Evernote, and this in my activity log window: 14:59:30 [14096] 0% Can't send HTTP request, error: INTERNET_CANNOT_CONNECT 14:59:30 [14276] 0% Can't send HTTP request, error: INTERNET_CANNOT_CONNECT 14:59:30 [11300] Client synchronization finished, status: failed 14:59:30 [11300] * error: Could not connect to Evernote service 14:59:30 [11300] * elapsed time: 0s I just came across this thread, so turned on TLS 1.0 and it synced straight away. I'm not sure I like turning on TLS 1.0, however - would this be an older version that has security holes? TLS 1.0 is from back in 1999 so I'd rather not turn it on if I can get away with it. http://en.wikipedia.org/wiki/Transport_Layer_Security#TLS_1.0 8-( Why on Earth are Evernote servers using TLS 1.0?
  3. I've read several related requests to fix the text editor in Evernote. Many ask for further details about what the problem is. I'm sure I'm not the only one to keep hitting these bugs. (1) Cutting and pasting lines: Type four lines of text in a new note (even just "a", "b", "c", "d"). If you select, say, line "b" by moving to the front of the line, hitting Shift+Down to select the whole line, Ctrl+X to cut, then move down to line "d" and Ctrl+V to paste you get a blank line inserted after it! So it somehow copied *2* linebreaks. Why? The only other way of selecting the whole of line "b" before cutting it is to hit Shift+End, but then when you cut you get a blank line left there and when you paste in front of line "d" you *don't* get a line break. Please fix this - it makes it much harder than it should be to rearrange lines. (2) Bullets: Create a note with two bulleted lists, separated by some text. Cut or copy an item from the middle of the top list, and paste it after the second list - you get a weird gap between the two. Why is that? So now paste it in the non-bulleted line before the second list - you get it separated from the second list by some non-bulleted text. That's OK, you think, I'll just delete that line in the middle, but again you get this weird gap between them and you have to concatenate two items and then hit enter to get a bullet in front of both again. (3) Check boxes: What's up with those? Half the time when adding more items to a list of checkboxes I either end up with two checkboxes before an item or none. Sometimes hitting enter after a checkboxed item creates a new line starting with a checkbox, but sometimes it doesn't - I haven't found out why, but it seems to happen when you come back to a previous list of checkboxes - if you enter a list all in one go it generally does what you'd expect. (4) Formatting and paste: A number of times I go to paste some text into a note and the format *should* be the same and everything should line up but it doesn't, and I end up with bullets with slightly different indentation, or slightly different bullet size (has the font gone wonky?). Could a developer at Evernote *please* just get assigned to fixing the bugs throughout the text editor (or could one of them show their altruism and moonlight/do a skunkworks project to fix the text editor for all of Evernote's thousands of users)?
×
×
  • Create New...