Jump to content

simply_steph

Level 1
  • Content Count

    3
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

About simply_steph

  1. #1. Found it. Thanks.. #2. I'm not finding that to be the case, though wish it would be. Attaching a screenshot. #3. I'll keep hoping!
  2. I have several questions about attachments in the latest version for Mac. I also use the Windows version (4.6.1) at work so I see the different features. 1. When attaching PDFs, is there any way on the Mac to apply the "view as attachment" to all at once rather than individually? 2. Also, while the Windows version seems to show me the full file name on the attachment icon, the Mac version shows a bunch of graphics within the icon and truncates the actual name of the file. Is there hopefully a setting somewhere to show the full name? Or maybe to change the font size and trick it into showing more? 3. Lastly, when viewing notes in snippet view on Windows it shows me a count of how many attachments are on each note. I can't seem to find a similar view to see all attachment counts on Mac. Does it exist? (And I know about viewing info on an individual note - that's not what I'm looking for.) Thanks!
  3. Looks to be an older conversation, and my situation is currently Windows-based rather than Mac, but this sounds a lot like the problem I just encountered today. I'm a premium member, so I'm thinking that eliminates any account-type-based restrictions. Tried to create a very basic note today, in which I wanted to put 2 Word documents. The snippet would show that the note had 2 attachments but I couldn't find anything in the note itself. Tried several times, recreating the note, rebooting the computer, etc. A couple attempts got me nowhere. Finally got to where I could attach (and SEE) one of the files. Retried/recreated some more, and would get that same one "successfully" but the other was attaching as a .bin file and wouldn't let me open it. Of course, Murphy's law, just tried again in the midst of typing this to confirm what it was showing me and the 2nd one finally seemed to attach itself correctly. Definitely buggy IMO and quite frustrating. First time I've encountered this but I don't try to use Word all that often with Evernote. Would love to know if there's a trick or inherent limitation with this!
×
×
  • Create New...