Jump to content

Nicolas Dorier

Level 1
  • Content Count

    6
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

12 Neutral

About Nicolas Dorier

  1. Silly me, with the new interface I thought the title was the actual text, and you can't use link in title. I noticed that when I tried to do the same thing with the old user interface.
  2. How I added a link before : Typing my textHighlightingCTRL+K (or add link)paste my linkNow that does not work anymore on version 5.0.2.1392 (269392) public Can you confirm ? [updated : It was not a bug, the interface is confusing, I thought the title was the text]
  3. heather, I'm curious about what you did wrong... I am a developer, I reversed your msi and the action that failed Unregisterx64OLAddin seemed to be right.
  4. gbarry, your method simply did not worked for me. I could not uninstall, I had a wierd error message. That's why I did the steps I documented, so it was the only fix that worked for me.... Important enough : no re installation with a full sync of notes. Nicolas,
  5. I already responded to another topic, but few people willl be patient enough to go to page 3... For everybody having the following problem Error (2732) as installing 4.6.4. Or .\Boostrapper.cpp:886 0x643 Fatal error during installation. I could not even uninstall ! Here is the Ultimate Fix -Go to 'C:\Users\USERNAME\AppData\Local\Temp\Evernote.msi' and execute it Here are other things I tried, but I'm not sure about the results. Here is alternate fix, I reversed the Evernote msi, seen the logs and fixed what's going on. Fix 1 (Try ultimate Fix above first) -Go to folder : C:\Program Files (x86)\Evernote\Evernote -Execute the following command line in admin mode : regsvr32.exe /u EvernoteOL.dll -Reinstall Fix 2 (Try ultimate Fix above first) -Go to C:\Users\USERNAME\AppData\Local\Evernote\Evernote\AutoUpdate -Execute the last version. (it will probably fail again) -Rexecute the following command line in admin mode, just to be sure : regsvr32.exe /u EvernoteOL.dll -Install only for this user C:\Users\USERNAME\AppData\Local\Temp\Evernote.msi For the Evernote team Your problem comes from the Unregisterx64OLAddin action.... I have no reason why. regsvr32.exe /s /u "[APPLICATIONFOLDER]EvernoteOL.dll" I am not sure why... but my logs show than when I execute .msi directly, then it execute Unregisterx64OLAddinNotAdmin instead, it worked. (my UAC in disabled) When executing en .exe, the Unregisterx64OLAddin was running and crashed. So I'm not able to tell you if the fix was me running the command regsvr manually OR running .msi directly. I guess than running MSI manually worked with because I selected "Only this user" made the condition : Installed AND (OUTLOOK_BITNESS ~= "x64") AND ALLUSERS AND AdminUser AND (NOT ((VersionNT = 501) AND (VersionNT64))) false so Unregisterx64OLAddinNotAdmin runs instead.
  6. For everybody having the following problem Error (2732) as installing 4.6.4. Or .\Boostrapper.cpp:886 0x643 Fatal error during installation. I could not even uninstall ! Here is the fix, I reversed the Evernote msi, seen the logs and fixed what's going on. I sum up my steps, I did Fix 1 and Fix 2 but maybe only one is necessary. Fix 1 -Go to folder : C:\Program Files (x86)\Evernote\Evernote -Execute the following command line in admin mode : regsvr32.exe /u EvernoteOL.dll -Reinstall Fix 2 -Go to C:\Users\USERNAME\AppData\Local\Evernote\Evernote\AutoUpdate -Execute the last version. (it will probably fail again) -Rexecute the following command line in admin mode, just to be sure : regsvr32.exe /u EvernoteOL.dll -Install only for this user C:\Users\USERNAME\AppData\Local\Temp\Evernote.msi For the Evernote team Your problem comes from the Unregisterx64OLAddin action.... I have no reason why. regsvr32.exe /s /u "[APPLICATIONFOLDER]EvernoteOL.dll" I am not sure why... but my logs show than when I execute .msi directly, then it execute Unregisterx64OLAddinNotAdmin instead, it worked. (my UAC in disabled) When executing en .exe, the Unregisterx64OLAddin was running and crashed. So I'm not able to tell you if the fix was me running the command regsvr manually OR running .msi directly. I guess than running MSI manually worked with because I selected "Only this user" made the condition : Installed AND (OUTLOOK_BITNESS ~= "x64") AND ALLUSERS AND AdminUser AND (NOT ((VersionNT = 501) AND (VersionNT64))) false so Unregisterx64OLAddinNotAdmin runs instead.
×
×
  • Create New...