Jump to content

snowrider

Level 2
  • Content Count

    14
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by snowrider

  1. Hi, I have my notes set to a font size of 14pt. When I print the notes, some of them come out with a very small font size when printed, yet all notes are set to the same font size in the note. The notes that have the much smaller print font size seem to be the ones with more content in them. How can I make all of my notes print out in the font size that is selected in the note?
  2. Hi, I don't know when it started, but at some point Evernote started tagging my clips automatically based on the text in the content being clipped. I searched the forums and found how to turn this "feature" off so it wont' do it anymore, but now I'm stuck with HUNDREDS of one-word tags cluttering my tags list and would like to get rid of them. To solve the problem, I click on the icon for TAGS in the left sidebar, which brought up the whole list of tags. I then did a CTRL-A (on a PC) to select all of the tags I held down the CTRL key and clicked to de-select any tags I
  3. Please create a setting so the user can set a default style/format for their link notes. Currently (on Windows desktop) when I right-click and "Copy Note Link" and paste that link into another note, the hyperlink is light green and not underlined. The text of the link is the title of the copied note, so when it's inline with other text, you don't even notice it's a link because it's not underlined. It's tedious to have to change the font color and apply an underline to a link every time a note link is created... just to make it stand out. If the link (note title) is not underlined, it mere
  4. So I've done a little more testing/troubleshooting. For me, the problem only occurs on new/additional tabs opened beyond the first/main browser window tab. However, if I reload/refresh one of the additional browser tabs, then I can clip to that tab as well. Even if I refresh, then jump to another web page inside that additional tab, I am still able to clip the subsequent web pages loaded into that tab. Again, I never seem to have a problem on the first/original tab of the browser, but I'll keep watching that and post if it occurs. Regardless of the workaround of reloading a tab, i
  5. @pnewcomb Does your context menu allow you to clip a Simplified Article? My doesn't. It only allows full-page, bookmark or screenshot. What version of clipper are you using?
  6. I've been trying to troubleshoot this problem a bit and see if I can see a pattern of when/why the "The clipper couldn't start on this page..." error box comes up, but there are many factors to test. Since Evernote isn't troubleshooting the problem, maybe people in the community/forum can do some testing and post their results. Here are some things to consider: When I right-click on a page to get the context menu, then I can clip bookmark, full page or screenshot. Unfortunately, the one I use 99% of the time is "Simplified Article" and that's not on the context menu clipper. Why
  7. I'm also having this "Clipper Couldn't Start On This Page..." error. See screenshot. It was happening on every web page I tried, then I uninstalled and reinstalled the clipper and now I can clip some web pages, but not others. Here's a link to one that fails: http://davesgarden.com/community/forums/f/containers/all/ I"m using Clipper Version 6.10.1 and Chrome Version 49.0.2623.112 m I tried getting Console information as you suggested earlier in the thread, but when I went to the browser tab, tried to clip a web page and got the error window, nothing was entered into the console
×
×
  • Create New...