Jump to content
Due to limited staffing, chat support will be unavailable from Thursday, July 2 at 5:30 PM (CDT) to Monday, July 20 at 8 AM (CDT). This will allow us to reply to your email requests as quickly as possible. Thank you for understanding. ×

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

IvanPsy

Yosemite Mac sync issue after reinstalling

Recommended Posts

Hi everybody

 

I just installed Yosemite from scratch after a system formatting.

 

I installed the latest EN client from AppStore.

 

It starts to sync, but after about 100 notes it stops giving a sync issue.

 

Then if I restart the sync it shows the download bar but no real download occurs.

 

How can I fix it?

 

TNX!

Share this post


Link to post

Installing the latest EN Mac Beta is a double-edged sword.  It may in fact be the best choice for running EN Mac on Yosemite at this moment in time.  OTOH, it is BETA, and, IMO, that is always risky, particularly with Evernote.

 

For me, the best choice is staying on Mavericks until ALL of the Mac Apps I need have demonstrated an ability to run reliably on Yosemite.  It might take a few months, but I'm prepared to wait.  Mavericks is running fine, and I can live without the cool new features of Yosemite.

Share this post


Link to post

I just tried this a couple of nights ago on Yosemite.  I installed a 5.5 release (downloaded version) and then signed-in and re-synced all of my notes.  It worked well for me.  Now I did not try the App Store version so that could be the difference.  I don't think this is a Yosemite / Evernote issue that everyone is seeing.  At least I haven't heard of this being a major issue.  IvanPsy, did you eventually get this working?  

Share this post


Link to post

I just tried this a couple of nights ago on Yosemite.  I installed a 5.5 release (downloaded version) and then signed-in and re-synced all of my notes.  It worked well for me.  Now I did not try the App Store version so that could be the difference.  I don't think this is a Yosemite / Evernote issue that everyone is seeing.  At least I haven't heard of this being a major issue.  IvanPsy, did you eventually get this working?  

 

Marcus, I hope you're reading all posts as reported by some in these forums outside of this thread.  I am seeing a lot of users reporting errors when updating, particularly if they are running the Yosemite OS.  It's pretty clear to me that there is some kind of update bug.

Share this post


Link to post

Thank you all for your suggestions!

 

I downloaded the app from the website and it works!

Share this post


Link to post

×
×
  • Create New...