Jump to content

Client side sync error


natgild

Recommended Posts

Everytime I attempt to sync on my Windows 7 Desktop PC, I get an error that Synchronization failed due to unexpected behavior at the client side. I do not think I have any shared folders.  My log reads:

Evernote for Windows 4.6.6.8360 (268868) Public
OS: Windows 6.1.7601 Service Pack 1
User: natgild
Memory: 42.5MB
Created: 2013/07/05 05:48:21
---
Bootstrap info: loadedFresh
<bootstrap_info><profile name="Evernote"><settings account_email_domain="m.evernote.com" enable_facebook_sharing="1" enable_gift_subscriptions="1" enable_linkedin_sharing="1" enable_shared_notebooks="1" enable_single_notesharing="1" enable_sponsored_accounts="1" enable_support_tickets="1" enable_twitter_sharing="1" marketing_url="http://evernote.com" service_host="www.evernote.com" support_url="https://evernote.com/contact/support/"/></profile></bootstrap_info>
---
errorCode=BAD_DATA_FORMAT parameter="authenticationToken"
04:32:02 [7464] 0% Session terminated abnormally, elapsed time: 0s
04:32:02 [7464] 0% * 0s (100%) spent in EDAM RPC
05:02:02 [7464] 0% Authenticating user "natgild"
05:02:03 [7464] 0% EDAMUserException: errorCode=BAD_DATA_FORMAT parameter="authenticationToken"
05:02:03 [7464] 0% Session terminated abnormally, elapsed time: 0s
05:02:03 [7464] 0% * 0s (0%) spent in EDAM RPC
05:32:03 [7464] 0% Authenticating user "natgild"
05:32:04 [7464] 0% EDAMUserException: errorCode=BAD_DATA_FORMAT parameter="authenticationToken"
05:32:04 [7464] 0% Session terminated abnormally, elapsed time: 1s
05:32:04 [7464] 0% * 0s (0%) spent in EDAM RPC
05:32:16 [2204] Command line: "C:\Program Files (x86)\Evernote\Evernote\Evernote.exe" 
05:32:32 [7464] 0% Authenticating user "natgild"
05:32:33 [7464] 0% EDAMUserException: errorCode=BAD_DATA_FORMAT parameter="authenticationToken"
05:32:33 [7464] 0% Session terminated abnormally, elapsed time: 0s
05:32:33 [7464] 0% * 0s (0%) spent in EDAM RPC
05:43:57 [7464] 0% Authenticating user "natgild"
05:43:58 [7464] 0% EDAMUserException: errorCode=BAD_DATA_FORMAT parameter="authenticationToken"
05:43:58 [7464] 0% Session terminated abnormally, elapsed time: 1s
05:43:58 [7464] 0% * 0s (0%) spent in EDAM RPC
05:44:08 [6064] AutoUpdate: checking for update at: http://update.evernote.com/public/ENWin4/update.xml
05:44:08 [6064] Received status code 200 when accessing URL http://update.evernote.com/public/ENWin4/update.xml
05:44:08 [6064] AutoUpdate: no update found, remote revision is the same as the local revision (268868)
05:44:09 [6064] Received status code 200 when accessing URL http://update.evernote.com/public/ENWin4/ReleaseNotes_4.6.6.8360_en-us.html
05:44:38 [7464] 0% Authenticating user "natgild"
05:44:38 [7464] 0% EDAMUserException: errorCode=BAD_DATA_FORMAT parameter="authenticationToken"
05:44:38 [7464] 0% Session terminated abnormally, elapsed time: 0s
05:44:38 [7464] 0% * 0s (100%) spent in EDAM RPC
 
Link to post
  • 1 month later...

Yes, I did.  I submitted a support ticket and received the following response and it worked for me.

 

Please perform the following steps:

1. Please navigate to Tools>Options>Sync Tab
2. Ensure that "synchronize changes on exit" is not checked
3. Press Ok
5. Navigate to File>Sign out...
6. Log back into your account.
7. Press the sync button

Link to post
  • 2 weeks later...
  • 7 months later...
  • 7 months later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...