Jump to content

Recommended Posts

Anybody having any issues with moving notes after the latest update also with the task early access?

I am having 2 issues, one of them shows a LOCK icon next to the notebooks so they are grayed out and cannot move.

Those locks went away after a while but then the MOVE button is grayed out so I still cannot move the note even if I can select the notebook.

.image.png.2297fdf3bfe721b11ec04c17e19c5c78.png

See the lock ↑

It looks like it goes away after a while but not sure why the lag?

Link to comment

I'm having the same issue on my Mac. If I double click the note to open in a separate window, then I can move it to a different folder. But I used to be able to do that from the main window, and since the update, that's not working. :(

Link to comment

I have a similar issue on Mac, Evernote 10.15.6

I can select a notebook name with arrow buttons, but MOVE button is grayed out until I use mouse and click a notebook name. It is just tiresome.

Link to comment
On 6/5/2021 at 8:41 AM, kero77 said:

MOVE button is grayed out until I use mouse and click a notebook name. It is just tiresome

Yup, same thing on windows app too. Breaking something that was working previously with an update is frustrating however. Hopefully it will be fixed soon.

Link to comment

Same thing - sometimes locations are greyed out (maybe waiting to sync??); always need to select with cursor. This was a bug that got fixed and has now crept back in.

 

Link to comment
  • 3 weeks later...

Do you guys face the problems that "no matches found" was showed in the window after clicking the button of "move..." in spite that I had created a new notebook called test. 

 

Screen Shot 2021-06-28 at 11.38.25 AM.png

Link to comment
在 2021/6/28 在 AM11點46分, wcl0503說:

Do you guys face the problems that "no matches found" was showed in the window after clicking the button of "move..." in spite that I had created a new notebook called test. 

 

Screen Shot 2021-06-28 at 11.38.25 AM.png

Me, too

Link to comment
  • Level 5
36 minutes ago, CL318 said:

Me too! Please fix this. 

As often noted, these are Community based peer support forums and we can't fix anything. Your best approach would be a support ticket.

Link to comment
On 6/28/2021 at 12:46 PM, wcl0503 said:

Do you guys face the problems that "no matches found" was showed in the window after clicking the button of "move..." in spite that I had created a new notebook called test. 

 

Screen Shot 2021-06-28 at 11.38.25 AM.png

Same issue as here and i aleady resolved it.

※On the premise, it was working fine on my other laptop. so this cannot be applied to people whose environment is different from mine.

Its very simply way.

I just copy local Evernote Data folder from laptop to  Problematic Desktop.

users/appdata/local/programs/evernote

users/Appdata/local/EvernoteNW

users/Appdata/roaming/evernote

※The second one(EvernoteNW) may not be necessary.

If you have second machine. You should try to install and if that no have bug, you can try this way.

There was another bug where shortcuts and notebooks did not show up, but settings and data were still there. I think it is probably a local problem.

  • Thanks 1
Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...