Jump to content

Firefox WebClipper breaks accessibility on all web sites for checkbox


sairamk

Recommended Posts

Yes, That is right, I disabled the clipper add-on and it starts working. I tried this multiple times. I assumed it was my app at the first since it was working somewhere else.

In retrospect, it works in a checkbox that is inside an iframe, but not the regular page.

I just disabled the extension for now.

Just to clarify, this is a bug. I got redirected here from various sources to create a community issue. I could not find a simple way to reach support.

Link to comment
2 minutes ago, sairamk said:

If it came to screenshots for trying to contact support, the UX has failed or was intentionally directed to a forum.

For clarification, I'm just a customer like you. On this forum you'll find mostly normal everyday users of the product. 
When you need technical help done by the company, you'll need to contact Evernote via their contact pages.

Your first post seems like a (nasty) bug, something only Evernote can fix... 
I can only point you in this direction in the hope you'll get the support needed.

If sceenshot helps, let me know...

 

Link to comment

Thanks @ArjenC for choosing to help out.

I visited the support URL, It shows a 10 day response time delay. I have spent good amount of time trying to isolate the bug itself.

Since the forum topic says Possible Bugs/Technical Issues, I am sure someone from the team  will find this issue and eventually fix, since it breaks basic accessibility for HTML forms.

  • Like 1
Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...