Jump to content

BUG: Pasting images. Just loading..


Recommended Posts

Same problem here (version 10.8.4) copy content of an Outlook email with text & images, paste to a note and the text appears but the images display a 'progress' type rotating icon but images never appear.

Link to comment

This in not a bug, this is a feature... 😉

V10 handles pasting of external images pretty buggy.

Such issue was mentioned many times on this Forum. I have also reported support ticked about this few month ago. EvN team explained that this is "by design".

Face it guys. V10 is just a low quality, poorly designed software. Take it or leave it. (I chosen the second option recently ;-))

Link to comment
7 hours ago, Kolmir said:

This in not a bug, this is a feature... 😉

V10 handles pasting of external images pretty buggy.

Such issue was mentioned many times on this Forum. I have also reported support ticked about this few month ago. EvN team explained that this is "by design".

Face it guys. V10 is just a low quality, poorly designed software. Take it or leave it. (I chosen the second option recently ;-))

It is not a feature if it is buggy. Can you link some postst i can read about the feature.

Anyway, if you are not using Evernote anymore,why you still here at forums? :)

  • Confused 1
Link to comment
1 hour ago, kaksiir said:

Anyway, if you are not using Evernote anymore,why you still here at forums? :)

I'm also in camp: moved on... but still can help people that are stuck or need / ask advice. Used 10+ year the Evernote application, so I leanrd one or things over the years. In fact I still have and use static Evernote, not all is bad, for now. 

So i think it is nice to help people how reaches out for help, is this a wrong thing to do? 

  • Like 1
Link to comment
On 2/24/2021 at 8:03 AM, kaksiir said:

It is not a feature if it is buggy. Can you link some postst i can read about the feature.

Anyway, if you are not using Evernote anymore,why you still here at forums? :)

It's an old joke... https://www.wired.com/story/its-not-a-bug-its-a-feature/

About image issue:

Quote

I'm also in camp: moved on... but still can help people that are stuck or need / ask advice. Used 10+ year the Evernote application, so I leanrd one or things over the years. In fact I still have and use static Evernote, not all is bad, for now. 

So i think it is nice to help people how reaches out for help, is this a wrong thing to do? 

Agreed @ArjenC, me too. My premium subscription expires in March, but it's hard to say good bye after many years here...

  • Like 1
Link to comment

I faced this problem for the first time while attempting to copy an image directly from another application (I can`t remember if it was outlook or JIRA).

My second attempt was successful, which was to perform a "screenshot" of the image and paste it in Evernote.

Just sharing in case it could help some until this get resolved officially.

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...