Jump to content

Passcode buttons not displaying properly on Moto G7


Recommended Posts

When I get to the 'enter passcode' screen the buttons do not display properly.  It used to be telephone style, with 3 rows and 3 columns of buttons.  Since the update I only see 2 rows of buttons.  Buttons 1 to 4 are visible on the top row with only half the number 1 button and half the number 4 buttons displaying.  On the second row numbers 6 to 9 are visible, but only half the number 6 and half the number 9.  The number 5 button is completely off screen somewhere.

This issue started after Evernote updated to version 10.

See attached screenshot.  

Is this a setting or is this an Evernote 10 bug?

EvernotePasscode.JPG

Link to comment
  • Evernote Staff*

Hi @picard! Thanks fo reporting this. When you get a chance, would you be willing to DM me your log from your device? Im working on trying to replicate the issue and your log would be helpful for finding errors. 

 

To send that log, try to reproduce the issue, sync your app. and then follow these steps:

1. Open Evernote and tap the three horizontal lines in the bottom left corner.
2. In the menu that appears, tap the Settings (gear) icon at the top of the page.
3. Select Support > Activity Log > Mail, then tap Continue in the window that appears.
4. Email the log to yourself and then attach the log to our DM.

Let me know if you have any trouble with those steps. Thanks!

Link to comment
Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...