Jump to content

[Troubleshooting] Templates Button Not Showing / Can't Save New Templates


Go to solution Solved by Shane D.,

Recommended Posts

I'm running 10.1.17. For all my notes I used a template and just today have ran into this issue. If I create a new note, I should see a button to select a template in the body of the note. This button is not longer there. Further, If I go to Note > Save as Template, this option is grayed out and I can't select it.

I've completely killed the evernote process and restarted it. It still is not showing for me.

Link to comment
4 hours ago, jh1989 said:

I'm running 10.1.17. For all my notes I used a template and just today have ran into this issue. If I create a new note, I should see a button to select a template in the body of the note. This button is not longer there. Further, If I go to Note > Save as Template, this option is grayed out and I can't select it.

I've completely killed the evernote process and restarted it. It still is not showing for me.

This has happened to me in the past. It only went away with a new version (sometime back in beta I think). Obviously not solved.

Link to comment
7 hours ago, jh1989 said:

I'm running 10.1.17. For all my notes I used a template and just today have ran into this issue. If I create a new note, I should see a button to select a template in the body of the note. This button is not longer there. Further, If I go to Note > Save as Template, this option is grayed out and I can't select it.

I've completely killed the evernote process and restarted it. It still is not showing for me.

It happened to me as well. I solved the issue by ending evernote through the task manager and starting it again. That solved the issue for me.

Link to comment
2 hours ago, Shane D. said:

Hi All,

Thank you for letting me know.

Can any of you actively reproduce this issue? Or, are currently seeing it?

If yes, please let me know as I'd like to get your log information.

I'm still getting this issue. Happy to send log information, just let me know what you need and where to send it.

Link to comment
  • 2 weeks later...
On 10/21/2020 at 5:46 PM, Shane D. said:

Hi All,

Thank you for letting me know.

Can any of you actively reproduce this issue? Or, are currently seeing it?

If yes, please let me know as I'd like to get your log information.

I have the same issue with no templates in Windows 10.2.4. 

 

Link to comment
  • Shane D. changed the title to [Troubleshooting] Templates Button Not Showing / Can't Save New Templates
  • Shane D. featured this topic
  • 3 weeks later...
  • 2 weeks later...
On 12/4/2020 at 2:03 AM, KAVA9712 said:

Same issue here, have just upgraded to new Windows v10.4.4. Restart has not solved problem. Same note can be saved as a template in iOS app.

Same here, same version. The issue is intermittent; sometimes it works and restarting fixes it, sometimes it does not fix it (I tested this in two machines; in one it DID fix it, in the other, it did not, and tried a couple of times; same version in both, 10.4.4).

 

Gabe

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...