Jump to content

Recommended Posts

I use iOS on a Mac. I cannot get the EN web clipper to work consistently or at all whether I'm using Firefox, Safari, or Chrome. In Firefox, the clipper shows up as installed but is in fact nowhere to be found. In Safari and Chrome, I install the clipper only to find that, after working for a while, it disappears for no apparent reason. This is especially frustrating because I have thought about upgrading to premium but won't until this problem is fixed -- without the clipper, EN Premium simply won't be worth it. Has anyone else had this problem? Thanks.

Link to post
  • Level 5

I am using Safari most of the time, FF as backup browser, no Chrome. Catalina, WebClipper  & browsers on the latest release.

No issue, WC working with full functions on both browsers.

Do you run any security / privacy software like adblocker or antitracking, as plugins as well ?

Are all security & privacy settings done in MacOS and the browsers to allow WC to work ?

Link to post

Thanks, PinkElephant. Firefox has many security features, which could be the issue (although nothing stands out right now). Safari and Chrome are puzzling because, again, the clipper will work for a while, but then simply disappear. I will have a look at security & privacy settings. Perhaps something changes when I install updates (I haven't noticed a pattern, but then again I haven't so far been looking for a pattern).

  • Like 1
Link to post

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...