Jump to content
ijlongley

Evernote Help & Learning shows nothing

Recommended Posts

EN appears to be working normally other than Help & Learning has no content. Does anyone have any ideas why this may be happening and what can be done to fix it?

Share this post


Link to post

Hmmn.  Everything seems to be normal with me.  Restart browser / restart system maybe?

Share this post


Link to post

Thanks Gazumped.

No luck. I'm able to get to the help page but when I enter a search request it returns nothing. (I haven't forgotten my password but as EN have used this as an example search I have used it as a test here in the expectation that it would return a result).

https://help.evernote.com/hc/en-us/search?utf8=%E2%9C%93&query=forgot+my+password&commit=Search

I'm wondering if EN can not find a Help & Learning file and whether I should uninstall and reinstall the software, which I'm reluctant to do if everything else is working normally.

 

  • Like 1

Share this post


Link to post

Increasingly weird.  I ran your search and got this:

1342026851_ScreenClip2.thumb.png.74b2392a6be3db76231a00a721d0c85f.png

I think your issue is with the internet,  not the page - maybe clear your browser cache and try again?

Share this post


Link to post
18 hours ago, ijlongley said:

Thanks Gazumped.

No luck. I'm able to get to the help page but when I enter a search request it returns nothing. (I haven't forgotten my password but as EN have used this as an example search I have used it as a test here in the expectation that it would return a result).

https://help.evernote.com/hc/en-us/search?utf8=✓&query=forgot+my+password&commit=Search

I'm wondering if EN can not find a Help & Learning file and whether I should uninstall and reinstall the software, which I'm reluctant to do if everything else is working normally.

 

Definitely no reason to uninstall the software, which is not related to the online Help & Learning area. With @gazumped, it may be a browser issue. If you have a second browser on your device, you could try it.

Share this post


Link to post

Today I had an Evernote message pop up that my browser is no longer supported. I thought this may be the answer. After upgrading Google Chrome and testing with Microsoft Edge I still get the same result i.e. I can enter a search request on the EN web page but it won't bring anything up.

Share this post


Link to post
12 hours ago, ijlongley said:

I can enter a search request on the EN web page but it won't bring anything up.

OK - a cookie or a firewall issue maybe?  Are you testing on a home network or at work?  Can you switch off any protections your browser has applied to this page?  Maybe try browsing in 'private' mode?  At this point I'd also suggest contacting Evernote support - they might be able to see something we're obviously missing...   :unsure:

Share this post


Link to post

I have already paused ESET and tried again. It made no difference. I'm testing on a home network. I will work my way through the other suggestions.

Thanks

Share this post


Link to post

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×
×
  • Create New...