Jump to content
Due to limited holiday staffing, chat will be unavailable from Thursday, July 2 at 5:30 PM (CDT) to Monday, July 13 at 8 AM (CDT). This will allow us to reply to your email requests as quickly as possible. Thank you for understanding. ×
Phil2656

pdf not displayed correctly with ScanSnap S1300I

Recommended Posts

When I use  Evernote for web, I notice that the pdfs scanned with the ScanSnap are not showned correctly. See attached screenshot. Only half of it is visible. This happens only with the ScanSnap. Scann made with the phone are fine. 
Owners of this scanner, do you have the same problem?

Screenshot 2020-04-14 at 8.37.38 PM.png

Share this post


Link to post
5 hours ago, Phil2656 said:

When I use  Evernote for web, I notice that the pdf scanned with the ScanSnap are not showned correctly. See attached screenshot. Only half of it is visible. This happens only with the ScanSnap. Scann made with the phone are fine. 
Owners of this scanner, do you have the same problem?

Not the same set up but I have no problems scanning from the ScanSnap to an import folder using the Windows desktop app, not the browser though.  How do you get the scan into the browser version so to speak?

Share this post


Link to post

No issue with the ix500 and the ScanSnapManager on the Mac, scanning directly into the EN Client . The new note with the scan opens itself right after import for a quick visual control.

Share this post


Link to post

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×
×
  • Create New...