Jump to content
Due to limited holiday staffing, chat will be unavailable from Thursday, July 2 at 5:30 PM (CDT) to Monday, July 13 at 8 AM (CDT). This will allow us to reply to your email requests as quickly as possible. Thank you for understanding. ×
OmarGharb

Can't use clipper - constant "unknown error" "EDAM/AUTH_EXPIRED"

Recommended Posts

So the other day I signed onto evernote using my laptop, not realizing there was a limit to the number of devices I could have connected. No big deal, I had 3 at the time so I went back onto my desktop and revoked the access for the laptop. But now the error is still coming up. Not sure why.

It says this exactly:

Clipper has encountered an error
Unknown error occurred.

EDAM/AUTH_EXPIRED

authenticationToken

Logs attached.

evernote logs.txt

  • Sad 1

Share this post


Link to post

I am having the same issue, and I haven't changed the number of devices I use....  
 

Share this post


Link to post

Hey there-- I removed the web clipper extension from chrome, and then reinstalled it and it is now working. 

  • Thanks 1

Share this post


Link to post

Using Web Clipper for Chrome, get the following error message:  

Clipper has encountered an error
Unknown error occurred.

EDAM/AUTH_EXPIRED

authenticationToken

Copy Logs

Removing and reinstalling Chrome extension did not work.  Web Clipper used on three devices.

Share this post


Link to post

I am so relieved to find someone else experiencing this problem. I'm also on Chrome. EN vers. 7.14. Mac 10.13.6. I am reluctant to try anything until I have more certainty and detailed instructions on how to proceed. Have you learned anything further?

Share this post


Link to post

Hi all, thanks for reporting this issue.

Our development team is currently investigating to find and implement a permanent fix for this error message. It looks like this issue is intermittent, and it may happen at anytime with random URLs.

While not ideal, here's a workaround that might work in the meantime:
 
1. Sign out of your Clipper account: Invoke Clipper > Select Settings > Logout
2. Refresh your browser
3. Sign back into Clipper: Invoke Clipper > Sign in
 

Share this post


Link to post

I logged out, refreshed and logged back in and it's now working again (THANK GOD) 

Share this post


Link to post

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×
×
  • Create New...