Jump to content

iCONS MISSING IN NOTES AS OF A COUPLE OF DAYS AGO


Recommended Posts

i USING SOME ICONS ✅ ? ? ? ? +-? +-?️ ?d  as of two days ago evernote is note displaying them except for the first green check mark one ✅ 

I can put them back into a existing note and I see them but when saved or existing and going back only the green check box shows.  Tried it with a new note with same results.

Has there been an upgrade in last few days?

 

Link to post
  • Level 5*
On 3/31/2018 at 5:03 AM, Brett AV said:

i USING SOME ICONS ✅ ? ? ? ? +-? +-?️ ?d  as of two days ago evernote is note displaying them except for the first green check mark one ✅ 

I can put them back into a existing note and I see them but when saved or existing and going back only the green check box shows.  Tried it with a new note with same results.

Has there been an upgrade in last few days?

 

Version 6.11 beta and GA have a new emoji capability.  Not saying it's related, just suspicious.

Link to post
  • Level 5*
4 hours ago, Dave-in-Decatur said:

Could it perhaps be this issue?

Hmmm, I don't think so -- I think that the OP is referring to icons used in their notes, not toolbar icons in the Evernote application.

They haven't said which Evernote client they're using yet...

  • Like 1
Link to post

Ok I am using the Emoji for Chrome app, and have pasted various emoji's so I can quickly copy and past into another app.   I have windows 10 with latest download.  I log into evernote on on the web.  So as I said for some reason started to loose some of my emoji's on my notes, but not all.   I had a line with all the emoji's i use on my original post but now out of those I have some  ✅ .  Others disappeared??

Some other emoji are showing that I starting using like ☎️ ⏰.

Link to post
  • 4 weeks later...

I use Emoji For Chrome App and some of the ones that disappeared are these: ?? ?  

but these still show

✅ ☎️

I was using evernotes to put in the emoji that I use often so I can quickly copy and past from with notes where I use them.  

I can copy and paste them into RV now but when the note is saved and I go back to open it - it's gone.  Anyone else having this issue or can you test it on your system.  I'm using Evernote from the web vs app.

Any suggestions on another app that would be suitable for this?  I'm going to have to see if there is a similar google note app or microsoft app that will work?

 

Link to post

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...