Jump to content

Password not working on encrypted text on my Mac


Go to solution Solved by BSR,

Recommended Posts

Hi,

I use Evernote on a Mac, and my password is not working on text that I have encrypted. Any idea why this might happen all of a sudden? I've been using the same password for years and now it stopped working. I can use the correct password on my iPhone without a problem.

Thanks,
Chris

Link to comment
  • Evernote Staff

Hi @Fabrik, welcome to the Forums!

Thanks for reporting this. This is a known issue to our development team and they are currently investigating a fix. I don't have an ETA on when that will be available but will post any updates as they become available.

Please let me know if you have any questions.

Link to comment
  • Evernote Staff
  • Solution

Hi @Fabrik,

Our development team has included a fix for this issue in the upcoming beta for the next version of Evernote for Mac, 6.11. I don't have an ETA on when that will be, but keep your eyes peeled on the Product Feedback thread as it will be made available for download there as soon as it's released.

 

Link to comment
  • 4 weeks later...

Hi BSR,

After months of this not working, I cannot believe that a fix has not been made to users. I am paying for the premium app, but I'm not receiving premium service here. I know it may not seem like a lot of money that we pay, but this is a key feature in Evernote and should have been fixed by now. I can't imagine I'm the only person complaining about this issue. Very frustrated user.

Thanks,
Chris

Link to comment
  • Evernote Staff
On 12/24/2016 at 1:27 PM, Fabrik said:

Hi BSR,

After months of this not working, I cannot believe that a fix has not been made to users. I am paying for the premium app, but I'm not receiving premium service here. I know it may not seem like a lot of money that we pay, but this is a key feature in Evernote and should have been fixed by now. I can't imagine I'm the only person complaining about this issue. Very frustrated user.

Thanks,
Chris

Hey Chris (@Fabrik),

I definitely realize how this issue is frustrating. I've encountered it myself a few times. The fix is coming in the next version (6.11). I wish I had more specifics I could provide on a release date but I don't have that information at the moment.

The suggested workaround for now is to import a previous version of the note from the Note History. The content should decrypt there.

How to use Note History

I hope that helps. Please let me know if you have any questions, I'm here to help. 

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...